מיוחד: ר' שלמה קרליבך בביצוע ווקאלי לשיר 'ממקומך'

ר' שלמה קרליבך

אוצר מיוחד מניגוניו של הרבי המרקד, ר' שלמה קרליבך זצ"ל נחשף בימים אלו, בינהם נמצאו מספר שירים וניגונים ווקאליים שהוקלטו במהלך ימי בין המיצרים, ללא כלי נגינה ועם דפיקות על השולחן לפי הקצב.

אחד מניגונים אלו הוא השיר 'ממקומך', בלחן פחות מוכר של ר' שלמה, אבל אין יותר מתאים ממילים כאלה לתקופת בין המיצרים בה אבלים על חורבן בית המקדש ומצפים לגאולה הקרובה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/07/Rashban-Mimkomchu-1st1.mp3|titles=ר' שלמה קרליבך – ממקומך]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

משה טישלר מציג את "מי לי" אלבום חדש ומסקרן

משה טישלר מתאחד עם המפיק נחום לויטן לאלבום "מי לי", אלבום פורץ דרך הכולל 14 שירים בלתי נשכחים, הפקה עשירה וכמה מביצועי הווקאל המדהימים ביותר שלו עד כה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסי גרין ומנדי ווארש בדואט שכולו "אהבת ישראל"

שיתוף פעולה חדש מבית פרויקט המוזיקה הענק והאהוב "תודה לך השם". הפעם מתארח המלחין החסידי האגדי, יוסי גרין, יחד עם הזמר האהוב מנדי ווראש לשיר שהלחינו וכתבו יחד עם אנשי "תודה לך השם"

להאזנה ←