שולי רנד חוזר ובגדול: "לא תדעי כמה"

שולי רנד - לא תדעי כמה

"לא תדעי כמה" – שירו החדש של שולי רנד המבשר את צאת אלבומו הקרב ובא. לקראת צאתו מתחיל רנד בסיבוב הופעות חדש בליווי שישה מטובי המוזיקאים בארץ.

שולי רנד: השיר "לא תדעי כמה" הוא סנונית ראשונה מתוך אלבום חדש שעתיד לצאת בעזרת השם בחודשים הקרובים. השיר שנעשה בשיתוף עם המפיק המוזיקלי אסף תלמודי, עוסק בגעגוע, כיסופים וחוסר האונים של החושק מול הנחשק. למופע החדש קראנו "רצוא ושוב" ביטוי המדבר על העליות והירידות שעובר האדם בחייו ועל המתח בין יישוב הדעת לטירוף הדעת."

בסיבוב ההופעות יחשפו לראשונה רנד וההרכב שירים חדשים, בשילוב שיריו האהובים והמוכרים מאלבום המופת "נקודה טובה". ביניהם: "אייכה", "מה התכלית", "המשורר" ושירים מהמופע המצליח "ת'מבינת'י" משיריו של מאיר אריאל כמו "מים מתוקים" ועוד.. בין השירים והניגונים יספר רנד רב-אמן המילים, סיפורים שיאירו את חייו ואת עולמו בין קודש לחול.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוקי סלומון בסינגל חדש: "אולי היום"

השיר החדש של סלמון בלחנו של איצי וואלדנר ומילותיה של מרים ישראלי, לוכד בצורה יפהפייה את מהות האחדות ואת הכוח שטמון בצעדים קטנים.

להאזנה ←
שירים חסידיים

משאיר את החשבונות בצד: אייל בוגט 'רוצה רק אותך' 

"רוצה רק אותך", הסינגל החדש של אייל בוגט, התחיל בכלל מניגון שהוא שר כבר שנים בזמן לימוד הגמרא. משם נולדו המילים, הלחן, והשיר שהתפתח תוך כדי העבודה באולפן. את השיר עיבד והפיק דוד איכילביץ'

להאזנה ←