זאנוויל מתחתן ומלכות חושפת את ילד הפלא שלא הכרתם!

זאנוויל מאז ועד היום

הערב (שני) תתקיים שמחת נישואיו של ענק הזמר החסידי זאנוויל ויינברגר. לכבוד חתונתו יוצאת מקהלת מלכות בהפקת ענק המספרת את סיפורו של הזמיר הצעיר מאז ועד היום.

במחזמר משעשע במיוחד המוגש בסגנון כליזמר-עתיק, מגוללת מלכות עם הסולן ברוך ויזל את סיפור פריצתו וקריירתו של זאנוויל, כאשר בין השורות מושמעים ציוני הדרך המוזיקאליים הנבחרים שלו מאז היותו ילד פלא נחבא אל הכלים ועד היום.

גולת הכותרת היא ללא ספק ההקלטות שמתפרסמות בפרסום ראשון בהן נשמע זאנוויל הילד בקטעים נבחרים שרואים אור לראשונה!

המיזם, המילים והקולות של מנצח המקהלה פנחס ביכלר. הלחן – ניגון הכליזמר המיתולוגי 'רומניה… רומניה… רומניה…'. הביצוע של חברי המקהלה עם הסולן ברוך ויזל. הליווי המוזיקאלי של מעבד הבית המוכשר והמפתיע של מלכות – ארי פרקש.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

זושא משחררת סינגל חדש — "Roof Over My Head"

בדרך כלל "גג מעל הראש" מסמל ביטחון ויציבות — וזושא הופכת את זה: הגג הדולף הוא כל העניין. כשמפשיטים את הנוחות שאנחנו מבלבלים עם היסוד, מה שנשאר זה משפחה, חברים, אמונה, נעימה, והשמיים.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי שפרונג בשיר חדש – ״מעט טוב״

אבי שפרונג משחרר שיר חדש, אותו כתב בעקבות מפגש עם מילים קדושות של ר׳ נחמן: ״וּבֶאֱמֶת כָּל הַהִתְרַחֲקוּת הוּא רַק כֻּלּוֹ הִתְקָרְבוּת״ (ליקוטי מוהר״ן תנינא, מ״ח).

להאזנה ←