זאנוויל מתחתן ומלכות חושפת את ילד הפלא שלא הכרתם!

זאנוויל מאז ועד היום

הערב (שני) תתקיים שמחת נישואיו של ענק הזמר החסידי זאנוויל ויינברגר. לכבוד חתונתו יוצאת מקהלת מלכות בהפקת ענק המספרת את סיפורו של הזמיר הצעיר מאז ועד היום.

במחזמר משעשע במיוחד המוגש בסגנון כליזמר-עתיק, מגוללת מלכות עם הסולן ברוך ויזל את סיפור פריצתו וקריירתו של זאנוויל, כאשר בין השורות מושמעים ציוני הדרך המוזיקאליים הנבחרים שלו מאז היותו ילד פלא נחבא אל הכלים ועד היום.

גולת הכותרת היא ללא ספק ההקלטות שמתפרסמות בפרסום ראשון בהן נשמע זאנוויל הילד בקטעים נבחרים שרואים אור לראשונה!

המיזם, המילים והקולות של מנצח המקהלה פנחס ביכלר. הלחן – ניגון הכליזמר המיתולוגי 'רומניה… רומניה… רומניה…'. הביצוע של חברי המקהלה עם הסולן ברוך ויזל. הליווי המוזיקאלי של מעבד הבית המוכשר והמפתיע של מלכות – ארי פרקש.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

ר' חזקי וייס באלבום חדש: "הוד שבהוד"

מאחורי הפקת האלבום עומד מוישי יאקאב ושייע גרוס, שלקח את הלחנים הכי אותנטיים של ר' משה יחזקי' וייס, וחיבר אליהם את את מיטב השמות במוזיקה החסידית

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי לרנר בסינגל חדש וקצבי: "היום הגדול"

הזמר והיוצר האנרגטי אבי לרנר משיק את "היום הגדול" – סינגל חדש, קצבי וסוחף, שמביא את אווירת השמחה, הריקודים והרגעים המיוחדים שכל אחד מייחל להם.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

חיים ישכיל מטיס אתכם עם "טאטע שכוייח"

חיים ישכיל משחרר את הלהיט החדש "טאטע שכוייח". השיר, שכולו אמונה, שמחה וטקסט שיושב בול על הכרת הטוב לקב"ה, מגיע עם הפקה מוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←