גידי דבוש חוזר ושר 'מילים של עידוד'

גידי דבוש - מילים של עידוד

גידי דבוש, נשוי + 5 בעל תשובה מזה 12 שנה, גדל בקיבוץ "גונן" והתפרסם לראשונה כחלק מההרכב "רוך" בו ניגן ושר.

אלבומו הראשון "הכל ברצון" שיצא בשנת 2013 נמכר בכ 5000 עותקים, האלבום התקבל בחום וזכה לפרגון גדול בתחנות הרדיו השונות, מתוכו יצאו בין היתר "ילד", "הכל ברצון" המושמעים עד היום. גידי הוא זמר ויוצר אבל לא רק. הוא גם ובעיקר מוביל דרך ומעביר סדנאות טיפוליות להעצמה בשם "שקוף".

כיום גידי לקראת צאת אלבומו השני "בא בנשימה". התכנים בשירים מבטאים את העומק הרוחני ואת ההבנה שרכש גידי עם השנים בנפש האדם מתוך אלפי שעות שבהם הקשיב למטופליו.

"מילים של עידוד", הסינגל הראשון מתוך האלבום, מבטא את הצורך הבסיסי והעמוק של כל אדם להכרה בנקודה הטובה שבו. "היום אני יודע מה היה חסר לי כל כך. רק מילים של עידוד של אהבה. שארגיש את האמת אני יקר ומיוחד בשבילי נוצרה כל הבריאה."

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרב שלמה טויסיג ואיצי וואלדנר בדואט: "טאטע שומע"

15 שנה אחרי שכבש את רחבות הריקודים עם הלהיט "העכער" (מתוך האלבום טויסיג 2), חוזר הרב שלמה טויסיג לשיתוף פעולה מרגש עם המלחין ובעל המנגן הענק – איצי וואלדנר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"מחילה" הפופולארי בביצוע חדש: שי וינר ודניאל חן

יחד עם הכותב והמלחין דניאל חן, המשמש גם כמעבד המוזיקלי של הפרויקט, מציג וינר גרסה חדשה ונוגעת ללב ללהיט הנצחי "מחילה" של אבישי אשל שכתב בכישרון רב רמי לב האגדי.

להאזנה ←