הטאלנט הצעיר של עולם החזנות בסינגל בכורה

ישראל נחמן - השם מלך

ישראל נחמן אמנם רק בן 23 וכבר הספיק לסיים בהצטיינות את בית הספר לחזנות בפתח-תקווה, ללמוד אצל ד"ר מרדכי סובול ובאקדמיה לאופרה. בין היתר הופיע ישראל נחמן לצד גדולי החזנים בעולם, ולעמוד תחת שרביט הניצוח של המאסטרו אלי יפה, רפי ביטון ועוד.

בשבוע שעבר חגג ישראל נחמן את אירוסיו לבחירת לבו נעמי, ולכבוד המאורע המיוחד הפיק אמרגנו ומנהלו האישי יוחאי כפיר סינגל בכורה: "השם מלך" בלחנו של משה קוסביצקי, כאשר על העיבוד וההפקה המוזיקאלית אחראי אופיר סובול, ועל הניצוח ד"ר מרדכי סובול.

ישראל נחמן משמש כיום כחזן הראשי של בית הכנסת בית-אל בתל אביב, ולמרות היותו צעיר יחסית נחשב לתופעה יוצאת דופן בסצנת המוזיקה הליטורגית יהודית, הן בקולו הגבוה והנעים והן באמירתו העמוקה והמכוונת.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הללוי-ה – רון אהרן קרס חוזר עם רגאיי יהודי חדש

המוזיקאי שגדל על ברכי המוזיקה הקלאסית, עבר דרך עולם המוזיקה האלקטרונית וחזר בתשובה כחסיד ברסלב, משחרר סינגל ראשון ומבטיח מתוך פרויקט "תיקון הכללי רגאיי ג'אם" – עיבוד אקוסטי ומלא שמחה למזמורי התהילים

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←