הטאלנט הצעיר של עולם החזנות בסינגל בכורה

ישראל נחמן - השם מלך

ישראל נחמן אמנם רק בן 23 וכבר הספיק לסיים בהצטיינות את בית הספר לחזנות בפתח-תקווה, ללמוד אצל ד"ר מרדכי סובול ובאקדמיה לאופרה. בין היתר הופיע ישראל נחמן לצד גדולי החזנים בעולם, ולעמוד תחת שרביט הניצוח של המאסטרו אלי יפה, רפי ביטון ועוד.

בשבוע שעבר חגג ישראל נחמן את אירוסיו לבחירת לבו נעמי, ולכבוד המאורע המיוחד הפיק אמרגנו ומנהלו האישי יוחאי כפיר סינגל בכורה: "השם מלך" בלחנו של משה קוסביצקי, כאשר על העיבוד וההפקה המוזיקאלית אחראי אופיר סובול, ועל הניצוח ד"ר מרדכי סובול.

ישראל נחמן משמש כיום כחזן הראשי של בית הכנסת בית-אל בתל אביב, ולמרות היותו צעיר יחסית נחשב לתופעה יוצאת דופן בסצנת המוזיקה הליטורגית יהודית, הן בקולו הגבוה והנעים והן באמירתו העמוקה והמכוונת.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

בין סערות החיים לאמונה: דניאל יטיב משיק את ״לגעת בשמיים״

הזמר והיוצר דניאל יטיב משיק סינגל חדש בשם ״לגעת בשמיים״, שיר אישי ומלא אמונה על השאיפה להתקרב לבורא עולם, להתמודד עם אתגרי החיים ולזכור שגם ברגעים המורכבים ביותר תמיד יש מקום לתקווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שמעון לוי בסינגל מרגש ומפתיע: "בוכה איתך"

החידוש הנוקב של הסינגל החדש, "בוכה איתך": הנטייה הטבעית שלנו היא לחשוב שהשם רוצה אותנו רק כשאנחנו חזקים, מתקדמים ו"מתקנים". לוי שובר את התפיסה הזו בדיוק בפזמון – "הוא צריך אותך, הוא רוצה אותך – כמו שאתה עכשיו, בוכה איתך עכשיו".

להאזנה ←