השגחה מהשמיים: האלבום החדש של יניב בן משיח

לאחר המתנה של כשלוש שנים מהאלבום הקודם והמצליח 'בשורות טובות' – גדול הזמר המזרחי יניב בן משיח השיק את אלבומו התשיעי 'השגחה מהשמיים' ובו ששה עשר רצועות, בניהם הלהיטים 'מתפלל כל בוקר', 'האמת של החיים', 'דברים טובים' ועוד.

שיריו של יניב בן משיח נתפסים כנכסי צאן ברזל במוזיקה הים-תיכונית הדתית, עם השקעה של עשרות אלפי שקלים באלבום החדש, תוך מחשבה על הפרטים הקטנים ביותר ועבודה רצופה עם טובי הכותבים, המלחינים, המעבדים ואף נגנים מרחבי העולם, בניהם: משה פרץ, יוני רועה, צ'ולי זכאי, אילן לב, עציון מוסאי, אור חיים, שי שלום ואף יניב בן משיח שהפגין את כישורי הכתיבה וההלחנה שלו.

באלבום החדש ניתן למצוא ארבעה שירים שעל הפקתם המוסיקלית הופקד אודי דמארי, מי שהביא לנו את הלהיט ההיסטרי 'בן אדם' שכבר חצה את רף הארבע מליון צפיות ביוטיוב, דולב רם ופן חזות שהפיקו את הלהיט 'הראש בעננים' היו אחראיים גם על שיר הנושא והסינגל 'משיח בא' המופיע בתוך האלבום.

כמו בכל האלבומים של בן משיח, לא זנח גם הפעם את הקהל שאוהב את הסגנון הפיוטי וכך חידש את השיר 'שמח בני' בעיבוד מושקע עם כנרים מטורקיה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'מתפלל כל בוקר' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

25 שנה של הרמוניה: לב טהור חוזרים עם פרויקט ווקאלי

הסינגל הראשון: "ובנה" (מתוך האלבום LT4), באירוח של מרדכי שפירא. עבור שפירא, מדובר בסגירת מעגל אישית, הוא גדל על השיר הזה, ושנים לאחר מכן מצא את עצמו מבצע אותו בלייב לצד שוובל באירוע בר מצווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי עויזר בגרסה ווקאלית לשיר "הדרך אליך"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע אי-הוודאות לגבי החזרה למלחמת "שאגת הארי", הזמר מוטי עויזר מגיש גרסה ווקאלית מלהיבה ללהיט שלו "הדרך אליך".

להאזנה ←