45 שנה אחרי: אברימי רוט מחדש את 'אור וירושלים'

לרגל חגיגות יובל החמישים לאיחוד ירושלים, חבר הזמר אברימי רוט שנמנה בשורה המובילה של אמני המגזר הדתי והחרדי, למפיק המוסיקלי יובל סטופל ויחד החליטו להפיק אלבום ישראלי שכולו מוקדש לירושלים. באלבום מארח אברימי אמנים שונים באוירה של אחדות וערבות הדדית.

חגיגות יום ירושלים בפתח. סנונית ראשונה מתוך הפרויקט הוא "אור וירושלים" – ביצוע מחודש ורענן לנכס צאן ברזל, שיר שנכתב 5 שנים לאחר שחרורה ואיחודה של ירושלים, וכיום 50 שנה אחרי ומתוך תפילה להמשך איחודה של ירושלים והעמקת אחדותו של העם.

"אור וירושלים" – אמן: אברימי רוט – מילים ולחן: יוסף שריג – עיבוד והפקה מוסיקלית: יובל סטופל

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אהרן רזאל מחתן את בנו והאחים יוצאים בשיר חדש – "עוד ישמע"

לכבוד חתונת בנו אור חיים, אהרן רזאל מוציא את 'עוד ישמע' – ניגון חתונה שהלחין לפני דור שלם, ושהפעם הוא שר אותו יחד עם בניו שיר ציון, בארי ואליה, לכבוד אחיהם החתן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הזמר פישי רכטשפר משחרר את הלהיט ״דחה דחיתני״

הרעיון נולד במהלך חתונה שבה הופיע באסרו חג סוכות: אחרי שבוע של אמירת הלל, המילים ״דחה דחיתני לנפול וה׳ עזרני״ המשיכו להתנגן בראשו, עד שחיבר אותן לניגון המוכר מבית גראדז׳יסק.

להאזנה ←