45 שנה אחרי: אברימי רוט מחדש את 'אור וירושלים'

לרגל חגיגות יובל החמישים לאיחוד ירושלים, חבר הזמר אברימי רוט שנמנה בשורה המובילה של אמני המגזר הדתי והחרדי, למפיק המוסיקלי יובל סטופל ויחד החליטו להפיק אלבום ישראלי שכולו מוקדש לירושלים. באלבום מארח אברימי אמנים שונים באוירה של אחדות וערבות הדדית.

חגיגות יום ירושלים בפתח. סנונית ראשונה מתוך הפרויקט הוא "אור וירושלים" – ביצוע מחודש ורענן לנכס צאן ברזל, שיר שנכתב 5 שנים לאחר שחרורה ואיחודה של ירושלים, וכיום 50 שנה אחרי ומתוך תפילה להמשך איחודה של ירושלים והעמקת אחדותו של העם.

"אור וירושלים" – אמן: אברימי רוט – מילים ולחן: יוסף שריג – עיבוד והפקה מוסיקלית: יובל סטופל

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יעקב רוטבלט, יאיר כהן ו'ידידים' בסינגל חדש: זה לזה

"זה לזה" הוא שיר חסידי שהולחן לכבוד אירוע התרמה יוקרתי לארגון החסד "עזר מציון", המבוסס על דבריו הקדושים של המגיד מקוז'ניץ זצ"ל.  הטקסט נושא מסר עוצמתי של אחדות וערבות הדדית

להאזנה ←
שירים חסידיים

קובי מירסקי ממשיך את המסע: "מחשבות"

לאחר הפתיחה הקצבית עם “טאטע”, מגיע “מחשבות” סינגל קליפ חדש ועמוק. עם מילים שכתב והלחין קובי מירסקי בעצמו בגיל 17, דיאלוג פנימי של בלבול וחיפוש משמעות – עד לרגע של הארה “יהודי, אני יהודי”.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

דניאל יטיב בגרסת LIVE – "אתה פה איתי"

השיר זכה להצלחה גדולה וכעת, הוא יוצא בביצוע מתוך הופעה חיה שהתקיימה בבנייני האומה. המילים של דניאל, הלחן משותף יחד עם מאור שושן. ההפקה המוזיקלית בגרסת ההופעה של אהרלה נחשוני.

להאזנה ←