אבי מילר שר לירושלים בעברית: ליבי שם

לפני כארבע שנים פרץ באחת הזמר אבי מילר אל התודעה עם הסדרה המוצלחת והסוחפת אותה תמצאו בכל בית יהודי, שנמכרה באלפי עותקים "אבי מילר שר ר' הלל", בה הוא מבצע את מיטב לחניו של הרב הלל פלאי, לפני כשנתיים יצא האלבום השני בפרוייקט – בו מבצע מילר את אחד מלחניו היפים ביותר של פלאי בנושא בית המקדש וירושלים "והיו עיני וליבי שם", באותו אלבום זכה השיר לשם "שמעתי".

תקופה לאחר צאת האלבום פגש מילר את העיתונאי ואיש התקשורת ידידיה מאיר, שביקש והפציר בו להיכנס לאולפן שוב ולהקליט את השיר בהגייה עברית צחה ולא בעבריס', כדי שיוכל להשמיע את השיר היפהפה הזה גם למאזיניו בתוכניתו הקבועה בגל"צ, מילר נענה לאתגר ומבצע את 'ליבי שם' בשלמות מוסיקלית סוחפת.

עם פרוש יום חגה של ירושלים ובמלאות יובל שנים לשחרורה, זה בדיוק הזמן הנכון להתחבר למילים המיוחדות הללו ולקחת את ליבכם לשם, פשוט לעוף לשם עם העיבוד המיוחד שכתב המעבד המוכשר יהושע פריד שהתאים את הצלילים בעדינות מופלאה לטקסט המשובח, כדי שכל אחד ששומע את 'ליבי שם' יגבר בליבו החשק להיות 'שם', שם בבית המקדש בירושלים הבנויה, אמן!

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יעקב רוטבלט, יאיר כהן ו'ידידים' בסינגל חדש: זה לזה

"זה לזה" הוא שיר חסידי שהולחן לכבוד אירוע התרמה יוקרתי לארגון החסד "עזר מציון", המבוסס על דבריו הקדושים של המגיד מקוז'ניץ זצ"ל.  הטקסט נושא מסר עוצמתי של אחדות וערבות הדדית

להאזנה ←
שירים חסידיים

קובי מירסקי ממשיך את המסע: "מחשבות"

לאחר הפתיחה הקצבית עם “טאטע”, מגיע “מחשבות” סינגל קליפ חדש ועמוק. עם מילים שכתב והלחין קובי מירסקי בעצמו בגיל 17, דיאלוג פנימי של בלבול וחיפוש משמעות – עד לרגע של הארה “יהודי, אני יהודי”.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

דניאל יטיב בגרסת LIVE – "אתה פה איתי"

השיר זכה להצלחה גדולה וכעת, הוא יוצא בביצוע מתוך הופעה חיה שהתקיימה בבנייני האומה. המילים של דניאל, הלחן משותף יחד עם מאור שושן. ההפקה המוזיקלית בגרסת ההופעה של אהרלה נחשוני.

להאזנה ←