מנדי גרופי ואייל טויטו בדואט לחג השבועות: 'לקח טוב'

בחג השבועות מאחלים כל בית ישראל זה לזה "חג שמח". הרבי מליובאוויטש, בעקבות לשון חותנו הרבי הריי"צ, הוסיף איחול מיוחד, איחול המדגיש את מהותו של החג איתו אנו מתחברים וממנו שואבים כוחות ללימוד התורה בכל השנה כולה: "קבלת התורה בשמחה ובפנימיות ".

לתוספת שמחה אנו מקדישים את השיר "כי לקח טוב" להצלחה בקבלת התורה בשמחה ובפנימיות. "כי לקח טוב נתתי לכם תורתי אל תעזובו. עץ חיים היא למחזיקים בה ותומכיה מאושר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום"

מילים: משלי ג' ד' I לחן: מנדי ג'רופי I עיבוד: יהושע פריד

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

“מי שאתה” – סנדי דינקל בלהיט עם מסר עוצמתי

השיר מדבר בגובה העיניים וקולע למאבק היומיומי המוכר לכולנו – התחושה המעיקה שאנחנו לא מספיק, ושהחיים דורשים מאיתנו להשתנות ללא הרף. במקום זה מציע סנדי להיות "מי שאתה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק אשל משיק סינגל חדש: “להבות”

הזמר איציק אשל משיק סינגל חדש בשם “להבות”, שיר מרגש ועוצמתי המבטא את החיפוש הפנימי של האדם בחיבור שבין ארץ לשמים והניצוץ שממשיך לבעור גם ברגעים של ריקנות ואתגר.

להאזנה ←