גרשון ורובה קורא לאומות העולם "תעזבו אותי"

יום ירושלים שנת 2017 מציין 50 שנים לאיחודה של ירושלים, אך למרות זאת היהודים עדיין נמצאים תחת לחץ עולמי לוותר, לשכוח, לעזוב … אפילו להיעלם. מפגינים אנטי ציונים מפיצים שקרים ושכנים כועסים לא יעזבו אותנו בשקט.

האלבום החדש של גרשון ורובה 'אני ישראל' הוא הצהרה של גאווה, בו הוא עושה את מה שהוא הכי טוב בו, מאחד סגנונות מוסיקליים רבים באלבום אחד, וזה בדיוק איך שישראל מאחדת את כל היהודים מגלויות שונות.

הסרטון הראשון של האלבום "אני ישראל" מדבר על כך שכל היהודים נחשבים לישראלים. היום, השיר ”תעזבו אותי“ הוא סוג של המנון שמנסה להזכיר לעולם כי הם מבזבזים זמן וחיים, מדגיש את הקשר הבלתי מעורער שלנו עם ישראל וירושלים, פשוט אומר "מספיק!!!" שני קטעי הווידאו צולמו בירושלים ובסביבתה, כולל מוזיאון קסטל היפהפה, שבו גרשון מדגיש את חשיבותה של ההיסטוריה כשהוא מנגן על פסנתר כנף בן 157 שנים.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←