סוף סוף זה קורה: האלבום החדש של MBD – צעקה!

שש שנות המתנה מתקרבות לסיומן ביום ראשון הקרוב, בו ישיק ענק הזמר החסידי מרדכי בן דוד את האלבום החדש – צעקה, אותו הפיק בנו יידל.

בין שלל העוסקים במלאכה ניתן למצוא את הצמד אלי קליין & ואיצי ברי, מונה רוזנבלום, אלי לישנסקי, מוישי רוט, עמי כהן, יואלי דיקמן, ברוך שלום בלזובסקי, אלי לאופר, מקהלת שירה, מקהלת בעלי המנגנים ועוד.

חלק מהשירים כבר הספיקו לדלוף החוצה בנסיבות כאלה ואחרות, כמו 'בואי בשלום' – בעיבוד קצת שונה בחתונת הנכדה, 'ואני רופא לה' של יוסי גרין – בנסיבות משמחות פחות, כמו גם ביצוע מחודש ללחן של יצחק פוקס 'הנה ימים באים'.

חברת שנקיס תפיץ את האלבום בארץ הקודש.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מעין עולם הבא: יחיאל שראן במיני-אלבום שבת חדש

הזמר יחיאל שראן משיק מיני-אלבום (EP) חדש וחגיגי בשם "שבת! מעין עולם הבא", הכולל ארבעה שירים מקוריים המביאים לידי ביטוי את החום, הקדושה והאווירה המיוחדת של יום השבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"לזרוח כמו שאני": אליהו רפאל כאין בסינגל חדש המוקדש לאנשים השקופים

הזמר והיוצר אליהו רפאל כאין משיק את הסינגל "לזרוח" – שיר חדש העוסק באמונה עצמית, בזיהוי האור הפנימי ובקריאה להבחין באנשים השקופים בחברה

להאזנה ←