סוף סוף זה קורה: האלבום החדש של MBD – צעקה!

שש שנות המתנה מתקרבות לסיומן ביום ראשון הקרוב, בו ישיק ענק הזמר החסידי מרדכי בן דוד את האלבום החדש – צעקה, אותו הפיק בנו יידל.

בין שלל העוסקים במלאכה ניתן למצוא את הצמד אלי קליין & ואיצי ברי, מונה רוזנבלום, אלי לישנסקי, מוישי רוט, עמי כהן, יואלי דיקמן, ברוך שלום בלזובסקי, אלי לאופר, מקהלת שירה, מקהלת בעלי המנגנים ועוד.

חלק מהשירים כבר הספיקו לדלוף החוצה בנסיבות כאלה ואחרות, כמו 'בואי בשלום' – בעיבוד קצת שונה בחתונת הנכדה, 'ואני רופא לה' של יוסי גרין – בנסיבות משמחות פחות, כמו גם ביצוע מחודש ללחן של יצחק פוקס 'הנה ימים באים'.

חברת שנקיס תפיץ את האלבום בארץ הקודש.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אותיות מלמדות אמונה – אהרן רזאל ואריאל זילבר בדואט

המוזיקאי אהרן רזאל מארח את אריאל זילבר לסינגל חדש, המבוסס על מילותיו של הרב יצחק גינזבורג. השיר החדש, "אותיות מלמדות אמונה", הופך את אותיות לשון הקודש לצידה רוחנית לדרך עבור ילדי ישראל

להאזנה ←