סוף סוף זה קורה: האלבום החדש של MBD – צעקה!

שש שנות המתנה מתקרבות לסיומן ביום ראשון הקרוב, בו ישיק ענק הזמר החסידי מרדכי בן דוד את האלבום החדש – צעקה, אותו הפיק בנו יידל.

בין שלל העוסקים במלאכה ניתן למצוא את הצמד אלי קליין & ואיצי ברי, מונה רוזנבלום, אלי לישנסקי, מוישי רוט, עמי כהן, יואלי דיקמן, ברוך שלום בלזובסקי, אלי לאופר, מקהלת שירה, מקהלת בעלי המנגנים ועוד.

חלק מהשירים כבר הספיקו לדלוף החוצה בנסיבות כאלה ואחרות, כמו 'בואי בשלום' – בעיבוד קצת שונה בחתונת הנכדה, 'ואני רופא לה' של יוסי גרין – בנסיבות משמחות פחות, כמו גם ביצוע מחודש ללחן של יצחק פוקס 'הנה ימים באים'.

חברת שנקיס תפיץ את האלבום בארץ הקודש.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←