סוף סוף זה קורה: האלבום החדש של MBD – צעקה!

שש שנות המתנה מתקרבות לסיומן ביום ראשון הקרוב, בו ישיק ענק הזמר החסידי מרדכי בן דוד את האלבום החדש – צעקה, אותו הפיק בנו יידל.

בין שלל העוסקים במלאכה ניתן למצוא את הצמד אלי קליין & ואיצי ברי, מונה רוזנבלום, אלי לישנסקי, מוישי רוט, עמי כהן, יואלי דיקמן, ברוך שלום בלזובסקי, אלי לאופר, מקהלת שירה, מקהלת בעלי המנגנים ועוד.

חלק מהשירים כבר הספיקו לדלוף החוצה בנסיבות כאלה ואחרות, כמו 'בואי בשלום' – בעיבוד קצת שונה בחתונת הנכדה, 'ואני רופא לה' של יוסי גרין – בנסיבות משמחות פחות, כמו גם ביצוע מחודש ללחן של יצחק פוקס 'הנה ימים באים'.

חברת שנקיס תפיץ את האלבום בארץ הקודש.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוטי וייס בסינגל חדש: "הכל לטובה"

הסינגל "הכל לטובה" מצטרף לרשימה ארוכה של יצירותיו של וייס, ביניהן "מחשבות טובות", "קטנות שבקטנות" ו"הנה זה בא", וממשיך את הקו המוזיקלי המזוהה איתו, המשלב פשטות חסידית עם אנרגיה עכשווית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של ישי ריבו – הנשמה לא META

ישי ריבו משיק סינגל חדש עם מסר נוקב על העידן הדיגיטלי, ומכריז על "צום רשתות" של 40 יום ולילה: "הנשמה לא meta היא פה לנצח שובי כבר הביתה לא זה לא שייך לך כמה שיפה לך! שובי ואחזה- בך אני בוטח".

להאזנה ←