המסר המיוחד של ישראל אדרי ומקהלת אשרינו

הזמר המיתולוגי ישראל אדרי, מי שהיה אמון על הלהיט 'אני פוסע' בגרסה הדתית והוציא אלבומים מוצלחים בכל הסגנונות, לא מפסיק להתעסק במה שהוא הכי אוהב: מוסיקה!

במהלך השנים האחרונות משחרר אדרי בקצב איטי שירים אך על כל אחד מהם הוא נותן את כל ליבו, כדוגמת השיר 'דבש'.

כעת חבר ישראל לידידו משכבר הימים, איש החינוך הרב אבי אברהם, שרתם בשנים האחרונות את המוסיקה ככלי לטיפול בנוער בסיכון הנמצאים במסגרות ישיבתיות פרטיות ועירוניות. 

אברהם שכתב את המילים והלחן, לקח את הנערים ממקהלת 'אשרינו' המורכבת מנוער דתי מתמודד המוכר ע"י רשויות הרווחה והקליט איתם את השיר 'תאמין'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

25 שנה של הרמוניה: לב טהור חוזרים עם פרויקט ווקאלי

הסינגל הראשון: "ובנה" (מתוך האלבום LT4), באירוח של מרדכי שפירא. עבור שפירא, מדובר בסגירת מעגל אישית, הוא גדל על השיר הזה, ושנים לאחר מכן מצא את עצמו מבצע אותו בלייב לצד שוובל באירוע בר מצווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי עויזר בגרסה ווקאלית לשיר "הדרך אליך"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע אי-הוודאות לגבי החזרה למלחמת "שאגת הארי", הזמר מוטי עויזר מגיש גרסה ווקאלית מלהיבה ללהיט שלו "הדרך אליך".

להאזנה ←