דוד גבאי למען ישיבת רש"י: נעשה ונשמע

"הלידר" הוא פרייקט מוזיקאלי ראשון מסוגו המציג שורת לחנים כולם פרי לחניו של היוצר רב הכשרון ר' זעליג לידר. האלבום, מוקדש כולו לישיבת רש"י בה מתחנכים בחורי חמד שנשרו מהמסגרות הישיבתיות, עמלים בצורה, מתחזקים ומקימים לבסוף בתים לתפארת.

הסינגל הראשון מתוך האלבום יכול ללמד על הקו הכללי של ההפקה כולה. ״נעשה ונשמע״ הוא שמו של הלהיט הראשון הכולל ביצוע מלא אדרנלין של גדול הזמר דוד גבאי מארה"ב, כשעל מלאכת ההפקה המוזיקאלית מנצח המוזיקאי יואלי דיקמן.

בישיבה רואים בהפקה נדבך נוסף בגישה המיוחדת שמטרתה לחבר ולחשוף את הציבור לאתגרים עמם מתמודדים בחורי הישיבה בדורנו. "אנחנו יוצרים למענם מקום שהוא בית. זוהי אינה עוד ישיבה או מוסד. תלמידים רבים בוחרים להשאר איתנו גם בחופשות ובחגים, כאשר הם מוקפים במעגל החברתי החם והתומך, שהפך בשבילם מזמן ליותר ממשפחה, והמוזיקה היא חלק אינטגראלי מההודיה הישיבתית שלנו" אומרים בהנהלת הישיבה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מרדכי שפירא חדש לפורים: "עד דלא ידע"

"עד דלא ידע" החדש, משלב מנגינה חגיגית עם וייב פורימי עכשווי עם עומק רוחני נדיר, מיועד לכל מי שמחפש בחגיגות הפורים לא רק שמחה, אלא גם משמעות.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של שי וינר: "תן לי"

"תן לי" הוא שיר- תפילה אישי ועמוק, שבו וינר פונה ישירות אל ריבונו של עולם ומבקש כוח, אומץ וכיוון. לעיתים, וכבר היו דברים מעולם – אדם שמגיע אל התהילה, עלול לפספס את הנקודה שייעד לו ה'

להאזנה ←
אלבומים חדשים

ה"עולמות" של פיני איינהורן באלבום חדש!

"עולמות" הוא מסע בין הנקודות המוזיקליות של פיני 2026, האלבום שמחולק ל3 עולמות שונים, נוסע בין רגש עמוק לבין עולמות הדיפ-האוס, ועד לטראנס חסידי לוהט, ומביא את המאזין ללב של פיני

להאזנה ←