דוד גבאי למען ישיבת רש"י: נעשה ונשמע

"הלידר" הוא פרייקט מוזיקאלי ראשון מסוגו המציג שורת לחנים כולם פרי לחניו של היוצר רב הכשרון ר' זעליג לידר. האלבום, מוקדש כולו לישיבת רש"י בה מתחנכים בחורי חמד שנשרו מהמסגרות הישיבתיות, עמלים בצורה, מתחזקים ומקימים לבסוף בתים לתפארת.

הסינגל הראשון מתוך האלבום יכול ללמד על הקו הכללי של ההפקה כולה. ״נעשה ונשמע״ הוא שמו של הלהיט הראשון הכולל ביצוע מלא אדרנלין של גדול הזמר דוד גבאי מארה"ב, כשעל מלאכת ההפקה המוזיקאלית מנצח המוזיקאי יואלי דיקמן.

בישיבה רואים בהפקה נדבך נוסף בגישה המיוחדת שמטרתה לחבר ולחשוף את הציבור לאתגרים עמם מתמודדים בחורי הישיבה בדורנו. "אנחנו יוצרים למענם מקום שהוא בית. זוהי אינה עוד ישיבה או מוסד. תלמידים רבים בוחרים להשאר איתנו גם בחופשות ובחגים, כאשר הם מוקפים במעגל החברתי החם והתומך, שהפך בשבילם מזמן ליותר ממשפחה, והמוזיקה היא חלק אינטגראלי מההודיה הישיבתית שלנו" אומרים בהנהלת הישיבה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הללוי-ה – רון אהרן קרס חוזר עם רגאיי יהודי חדש

המוזיקאי שגדל על ברכי המוזיקה הקלאסית, עבר דרך עולם המוזיקה האלקטרונית וחזר בתשובה כחסיד ברסלב, משחרר סינגל ראשון ומבטיח מתוך פרויקט "תיקון הכללי רגאיי ג'אם" – עיבוד אקוסטי ומלא שמחה למזמורי התהילים

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←