יוצאים אל הטבע עם הזמר אברימי גולדשטיין

זה בדיוק הזמן, בבין הזמנים – לקום מהאבל על החורבן, לאחר שלושת השבועות בהן תלינו כינורותינו, הגיעה העת והזמן לקחת את הגיטרה ולצאת אל הטבע, לראות את נפלאות הבריאה ולהודות לה' בשירת 'פרק שירה', על הנוף עוצר הנשימה, על מגוון בעלי החיים שברא בעולמו 'בורא נפש כל חי', מדהים יהיה לראות בחורי חמד בחופש או גם בזמנים אחרים עם כלי נגינה אקוסטי כזה או אחר, כשהם מפזזים 'נשמת כל חי תברך' כשברקע זורמים להם מפלי מים או מתנפצים להם גלי הים ומרטיבים את קצה פאותיהם המתנוססות ברוח, כשהם מוסיפים נופך וסאונד טבעי לשירתם הבוקעת מן הלב – שירת הבריאה.

הזמר אברימי גולדשטיין לוקח אתכם בקליפ מיוחד במינו למסע מדהים ומרתק 'פרק שירה' של ממש במרחק נגיעה, מלווה בצלילים אקוסטיים ויפהפיים של אמן הגיטרה הבין-לאומי אבי סינגולדה, על לחן מדהים מתוך אלבום שיצא לאחרונה "מיין שטיבל", עם לחנים פרי עטו של גולדשטיין, כשאת כל זה מלווה בקולות והרמוניה מופלאה מקהלת 'ידידים העולמית'.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שמואל בסינגל הודיה חדש: "מזמור לתודה"

״מזמור לתודה״ הוא הביטוי המלא של דוד המלך להכרת הטוב ולהודיה של יהודי על כל מה שה׳ עושה עבורו. זו המהות של יהודי — להודות לה׳ בענווה, כל היום, בכל יום. כל מה שיש לי — ממך הוא! תודה לך ה׳!

להאזנה ←
שירים חסידיים

"באור החיים" – בנימין לייפער, יואלי קליין ושעי'ה גרוס

הזמר בנימין לייפער מארח את הצמד האגדי – יואלי קליין ושייע גרוס, לביצוע מיוחד, מעורר השראה ומלא בערגה וכיסופים. ביצוע מחודש לשיר 'באור החיים'  של הזמר והיוצר ארי סמט מארה"ב. 

להאזנה ←