הרכב הפופ היהודי אוו-מן בסינגל בכורה: בסיידר

הרכב הפופ היהודי החדש "אוו-מן" Omen יוצא לדרך עם סינגל ראשון מתוך אלבום בכורה. זוג המפיקים ישי לפידות ואריה הנץ חברו להקמת ההרכב שלוקח צעד אחד קדימה את סצנת הפופ היהודי, עם שילובים של סאונד בינלאומי עדכני לטקסטים המשלבים בין קודש וחול ובין ההוויה הישראלית והיהודית.

מעבר לאמירה המוסיקלית ומטרתה לגעת ולשמח, ההרכב חרט על דגלו להיות גשר תרבותי בין כל הגוונים בחברה הישראלית ולהביא בשורה של יהדות שמחה ואוהבת.
חברי ההרכב, נתנאל ישראל, קובי ברוך, איציק ברוק ושרולי בראונכר מגישים סינגל בכורה בליווי קליפ של "וואן שוט" (ראשון מסוגו במגזר) שכולו – כמו השיר – אנרגיה חיובית ושמחה.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הללוי-ה – רון אהרן קרס חוזר עם רגאיי יהודי חדש

המוזיקאי שגדל על ברכי המוזיקה הקלאסית, עבר דרך עולם המוזיקה האלקטרונית וחזר בתשובה כחסיד ברסלב, משחרר סינגל ראשון ומבטיח מתוך פרויקט "תיקון הכללי רגאיי ג'אם" – עיבוד אקוסטי ומלא שמחה למזמורי התהילים

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←