"דספזלטוב!" עמירן דביר והלהקה בסינגל חדש

האמן והיוצר עמירן דביר מפציע בכל פתיחת עונת חתונות עם סינגל חדש, שהולך להפוך את רחבות הריקודים. לכבוד ​חגיגות טו' באב מגיש עמירן סינגל\קליפ חדש "דספזלטוב" – גרסת כיסוי ללהיט ההיסטרי Despacito שחצה את רף ה-3 מיליארד צפיות ביוטיוב.

מילות השיר נכתבו על ידי עמירן על בסיס מונולוג אישי המתאר את תחושותיו האישיות בטרם יגש למלאכת שמחת חתן וכלה מידי ערב: "שוב, חוזר לו שיר וניגון והוא מתנגן \ ערב ערב שר ומנגן \ שוב, אותו אולם ואותם השירים כולם \ על הבמה אני ניצב מולם \ כן, אני אומר שוב לעצמי ומדקלם \ שזה הלילה שהכי חשוב להם \ וגם מזה אסור בכלל להתעלם".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←