פיני איינהורן מסתבך ומודה לה' בקליפ חדש

פיני איינהורן הוא יוצר שמביא איתו משב רוח מרענן לז'אנר החסידי. בדרך לאלבום חדש הוא משחרר קליפ ראשון משעשע למילים "טוב להודות לה' ולזמר לשמך עליון" במהלכו הוא "עובר על החוקים" נתפס על ידי שוטרים ומובל אל תא מעצר כשלאורך כל הדרך הוא ממשיך לפזם בעליצות "טוב להודות לה'".

"מי שמכיר אותי ואת המוזיקה שלי, יודע שאני תמיד מחפש לחדש" אומר פיני. "השיר בא לבטא את חובת הכרת התודה שיש לנו לקב"ה, בכל זמן בכל רגע ובכל סיטואציה".

הלחן, פרי יצירתו של פיני, מזכיר סגנונות של מוזיקה בעלת ניחוח אמריקאי ופיני אינהורן, לא מכחיש שהוא הושפע בין היתר מסגנונות רבים ומגוונים של מוזיקה כללית.
במהלך הקליפ פיני אף נחבל ומפונה באמבולנס על ידי צוות חובשים אך לבסוף משליך את הקביים לטובת ריקוד חסידי סוחף עם החבורה שמלווה את פיני. העיבוד המשובח הוא פרי עבודתו של המוזיקאי שימי סקלר שאף הפיק מוזיקאלית את השיר. ואת הטקסט באנגלית תרם ליפא שמלצער המיודד עם פיני ורואה בו חבר לז'אנר הייחודי שיסד.

לפני תקופה שחרר פיני אינהורן את השיר "ומשתוקק", למילים שחיבר בעל ה"שפת אמת" בו חשף את יכולותיו לרגש ולבצע טקסטים בעלי משמעות ועומק, בקליפ החדש פיני מציג את הגישה השובבה בפרשנות המוזיקאלית שלו בנוסף לכישורי ההלחנה שהוא מפגין לראשונה.

הקליפ המדליק הופק וצולם על ידי ״היפר הפקות״

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

לכבוד ל"ג: קובי ברומר בסינגל חדש "בקודש הקדשים"

קובי ברומר מסמן טריטוריה חדשה, ומשיק סינגל ראשון מתוך אלבום חסידי שבדרך. "בקודש הקדשים" סינגל לוהט לכבוד ל"ג בעומר, אותו הלחין עם אלי קליין. העיבוד וההפקה המוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בעת נעילת שער" בנצי שטיין מארח את גדולי הזמר

כשאווירת חג שוררת באוויר, ומאידך תחושת געגוע עז למירון, מגיש בנצי שטיין מחרוזת מרגשת ומלאת כיסופים לרבי שמעון בר יוחאי, ולציון הקדוש במירון "בעת נעילת שער".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומי סאמעט חוזר בסינגל מלהיב: "אני יהודי"

סאמעט החליט להוציא את השיר בל"ג בעומר, לכבודו של התנא האלוקי, רבי שמעון בר יוחאי, כשהוא מצרף את המילים שכתב יחד עם חיים גוטנטג, ללחן חסידי מבית חסידות קרלין.

להאזנה ←