חידוש וקידוש: שרולי ליפשיץ בסינגל חדש

"בואו נעשה קידוש לכל העולם!" זהו המסר בשיר מרגש וחדש שמשחרר האמן שרולי ליפשיץ. ליפשיץ, עלה לישראל מלונדון ונחשב לאחד הבודדים בז'אנר החסידי שגם כותב ומלחין את שיריו.

אף שבארה"ב הופיע ליפשיץ בחתונות רבות ומכובדות, בישראל טרם נחשפו לכישוריו. בתעשיית המוזיקה החסידית שמו של ליפשיץ מעורר כבוד. אמנים רבים רכשו ממנו לחנים לאלבומיהם כשהאחרון בהם הוא בערי ועבר עם "אגודה אחת" שהלחין שרולי ליפשיץ.

את הלחן הנוכחי כתב ליפשיץ יחד עם מפיקו אברהם מרדכי שווארץ הגראמער (בדחן וחרזן) שנודע בזכות יכולתו לרגש את הציבור עד כדי דמעות ומי שרשום על אחת ההצלחות המסחררות במוזיקה החסידית – גדול זמרי החתונות בארה"ב לוי פאלקוביץ'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

חיים אלטר מארח את גדולי הזמר "לחיים חנוכה"

הזמר חיים אלטר יוצא לקריירת סולו, ומשיק קליפ בכורה "לחיים חנוכה" בו הוא מארח צמד שמות מהנחשבים בתעשיית המוזיקה החסידית שמרנית – אהרלע סאמעט וחיים פולק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפסנתרן והקלידן בדואט ייחודי סוחף: "שמים וארץ"

הפסנתרן והיוצר אחיה כהן ואמן הקלידים לייבלה ליפסקר בשיתוף פעולה יוצא דופן – דואט מוזיקלי משותף, בו הם שרים יחד ניגון חסידי אותו הלחינו ואף עיבדו מוזיקלית, יחד עם המעבד יואלי צישינסקי.

להאזנה ←