האזינו: אלבום הסליחות של אבי דלבנטי

אבי דלבנטי שפרץ לחיי המדיה רק לפני כחודשיים עם 'מחרוזת ערביקה'. במחצית השנה האחרונה, ביקר אבי לא מעט באולפנים על מנת להוציא את היצירה החדשה ברמה הגבוהה ביותר: אלבום הסליחות.

שני המעבדים הבולטים בתחומם – דוד ביתן ומקסים משעלי, הופקדו על יצירת האלבום החל מבחירת השירים, המקהלות ושיתופי פעולה עם האולפנים הטובים ביותר!

באלבום הסליחות של אבי דלבנטי בוצעו שלשה דואטים מוצלחים: עננו עם בנימין בוזגלו | י'ה שמע עם אליה והב | אל נורא עלילה עם אבי צליח.

אחד הביצועים הבולטים באלבום הוא 'אדון הסליחות' אותו עיבד דוד ביתן בגרסת דאנס שנותנת נופך חדש למילים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'אדון הסליחות' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←