"כשהנשמה מאירה" – חגיגת מוסיקת כלייזמר יהודית ומוסיקת עולם בחיבור עכשווי, סוחף ומלהיב

האגף לתרבות תורנית בפתח תקווה שמח להציג הפקת בכורה מיוחדת: "כשהנשמה מאירה" – חגיגת מוסיקת כלייזמר יהודית ומוסיקת עולם בחיבור עכשווי, סוחף ומלהיב בין חדש לישן.

בתפריט: הכנר הבינלאומי אייל שילוח ואנסמבל נגנים מארחים את הזמר, היוצר והמלחין יונתן רזאל ואת היוצר והמלחין עובדיה חממה.

המופע יתקיים אי"ה ביום שני, ו' כסלו תש"ע בשעה 20:30 בהיכל התרבות, רח' המכבים 5 פתח תקווה. כרטיסים בטל. 03-9052455

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←