אלי הרצליך בלהיט חדש באווירת אלול: "מלך יחיד"

כוכב הזמר החסידי אלי הרצליך פותח את חודש אלול עם סינגל חדש ומרגש שיכין אתכם היטב לימי חודש הרחמים והסליחות והימים הנוראים, וילווה אתכם גם אחריהם.

"מלך יחיד" – הינו סוג של שיר אספנות אשר הולחן ע"י המלחין הנודע אלי לאופר כבר בשנת 2003 למניינם עבור מחנה הקיץ של "בני תורה", וכבר אז עורר תהודה רבה בקרב בני הישיבות דבר שגרם להתעניינות מצד כמה וכמה מגדולי הזמר החסידי העולמי.

המפיק ישראל לובין רתם אל הפקת השיר את הסלתה ושמנה של המוסיקה החסידית, בחיבור בין-דורי מיוחד. כשעל העיבוד וההפקה המוסיקלית חתום משה לאופר, ועל העיבוד הקולי והפקת השירה אמון מוישי רוט, ואת הכל עוטף קולו החם והמרגש של הרצליך.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט המרגש של שמואל וישי ריבו

את השיר "כל פעם מחדש", דואט מרגש בין שמואל לישי ריבו, כתבה יוצרת צעירה שחיברה בין פסוקים מתהילים לחיים שלנו כאן ועכשיו: "גם בגיא צלמוות אתה איתי", בחיפוש אחר מקום בטוח.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' נלחמים בדחיינות 

עם כל מה שהחיים, המשפחה והעבודה שואבים מאיתנו מכל כיוון, נהיה קל מדי לומר “אעשה את זה מחר”. אבל צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' באים עם תזכורת חזקה: אל תחכה. תפסיק לדחות. פשוט תעשה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלמוג חליבה מארח את נהוראי אריאלי: עיני צופיה

“עיני צופיה” הוא שיר ותיק שזכה עם השנים לאהבה רבה בקרב הקהל, וכעת יוצא בגרסה חדשה שעוטפת אותו בעיבוד עכשווי, עם צבעים מוזיקליים עשירים וסאונד עדכני.

להאזנה ←