שרולי ברונכר מארח את נריה אנג'ל – אורות ותיקונים

מי שהזדמן בראש השנה האחרון לאומן, לא יכל לפספס את השיר 'קוראים לרבנו' של שרולי ברונכר ונריה אנג'ל שהתנגן בכל פינה ובקע מכל רמקול.

גם השנה ממשיכים השניים במלאכת הפצת השמחה ומשחררים את הסינגל הלוהט והמקפיץ – 'אורות ותיקונים'.

לשיר מצורף וידאו קליפ מיוחד שבמהלכו יצאו נריה וחבריו מצויידים בסוואנות, חסידות והרבה ווליום… והרימו את תל אביב על הרגליים.

הנהגים והולכי הרגל שעברו במקום לא יכלו להתיק את עיניהם מהמחזה המרהיב, והצטרפו אל החסידים המרקדים ומפזזים בשמחה של מצווה והתעלות לקראת הימים הנוראים הבאים עלינו לטובה.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אבי אילסון ומוטי איידנסון בדואט מרגש: “דיבור של הלב”

השיר, העוסק בכוחה של מנגינה ובדיבור הפנימי בין אב לבנו, מביא ניגון פנימי, עוצמתי וכנה שמתחבר ישירות אל הלב, ומלווה בקליפ מרגש המציג רגעים שקטים ונטולי מילים בין אב לבן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד סיטבון בסינגל שנכתב בימי המלחמה: "להתבונן נכון"

"להתבונן נכון" – סינגל שנכתב מתוך תחושת חוסר מוצא וכאב עמוק של אדם שלא רואה עתיד ברור. תחושה שכלל עם ישראל הכיר בשנתיים האחרונות של מלחמה, שבר וחוסר וודאות.

להאזנה ←