ליפא שמלצער בראיון לעמי מימון: אלול בשבילי

ליפא שמלצער

כמידי יום בחודש אלול בתכנית 'חידודון' עולים אמנים וזמרים ומספרים על אלול שלהם ובשבוע שעבר עלה לראיון הזמר ליפא שמעלצר אשר לו בית כנסת משלו בארה"ב ובו הוא משמש כחזן.

"אני לא מכין את התפילה לפני" אומר שמעלצר "אלא מה שעולה לי בראש באותו רגע אני שר". הראיון נפתח בכך בשאלת השדרן עמי מימון איפה הוא תופס את ליפא שענה כי הוא בדרך לבית ספר לציור כדי לצייר וסיבתו לציור מפתיעה במיוחד. על ראש השנה אומר ליפא שצריך להיות בשמחה גדולה כי בלי שמחה זה נראה כביכול אני לא מבסוט מהמלך שלי הקב"ה לכן צריך להיות בשמחה.

אז איזה קטע מתפילות הימים הנוראים הכי אהוב על ליפא שמעלצר? ואיזה קטע הוא לא מבין למה נאמר? ואיפה שמו של ליפא שמעלצר מוזכר על טס מזהב?

לחצו PLAY להאזנה

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←