עקיבא משחרר קליפ חדש מתוך האלבום "עולמות"

עקיבא, אחד היוצרים הבולטים של העת האחרונה, השיק אך לפני חודש את אלבום הבכורה המדובר שלו, "עולמות". עקיבא תורג'מן הוא מוזיקאי יוצר בן 25. נשוי ואב לשתיים. חי כיום בתל אביב, אבל במקור הוא מדימונה, ומרגישים את זה ביצירה שלו.

אביו של עקיבא הוא ראש ישיבה ההסדר בדימונה וברוח המשפחה הזאת הוא גדל. החיבור למוסיקה נולד בבית עם פיוטים מבית אבא, ומוסיקה קלאסית מבית אמא. מגיל צעיר מאוד החל לשיר ולנגן על מגוון כלים. כשבגר עוצב גם הקו המוזיקלי שלו, הוא חיבב רוק'נרול ומוזיקת סבנטיז עולמית. משם, הדרך ליצירה האישית והעצמית כבר הייתה פתוחה ומזמינה הוא החל להתנסות בכתיבה והלחנה.

בגיל 18 החל ללמוד בישיבה, בגיל 20 התגייס לגולני, בסיום השירות הצבאי נישא לרעייתו והחל להתפרנס כמוזיקאי. בין היתר כחלק מלהקת כלייזמר מצליחה אשר זכתה בתואר "להקת הכלייזמר הטובה בעולם" איתה הופיע רבות בארץ ובאירופה, ואיך לא, הופעות מרגשות במסגרת ׳הלב והמעיין׳.

את אלבום הבכורה שלו עולמות, שחרר כאמור לפני מספר שבועות והיום, אחרי שהאלבום התקבל בתעשיית המוזיקה הישראלית/ יהודית, הוא מתפנה לשחרר קליפ עם הסינגל "והאר מליבי", שיר שמרגש אותו מאוד.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרשי אייזנבך מקדים שלום לכל אדם!

רגע אחרי החגים, עם פתיחתה של עונת החורף, משחרר הרשי אייזנבך שיר פאנקי וקצבי חדש, בליווי קליפ צבעוני ומסקרן המציג את סדר יומו הגדוש, כשבין הקלטה לחתונה ובין שידור להופעה הוא לא שוכח להקדים שלום לכל אדם!

להאזנה ←
שירים חסידיים

חוזרים לבראשית: מני דיסקינד משיק סינגל חדש – "ניחוח קדם"

עם פתיחת מעגל השנה וערב שבת פרשת בראשית, משיק היוצר מני דיסקינד סינגל חדש ומרגש בשם "ניחוח קדם". בתקופה שבה הלב מבקש עוגן, היצירה החדשה לוקחת את המאזין למסע שורשי

להאזנה ←
שירים חסידיים

זמר חדש, שיר חדש: אלעזר יפרח – "אבי נתן"

כשהשיר הגיע למפיק מאור שושן, הוא אמר שהשיר צריך פזמון חדש. זמן קצר אחר כך השתתף יפרח בערב תפילה לשובו של אבינתן אור מהשבי, ערב שעסק בדיוק באותן נקודות של עם אחד וסיפור משותף.

להאזנה ←