מקהלת הילדים של ניו יורק באלבום חדש: 'מנגן'

לפני כשלוש שנים הוציאה מקהלת הילדים של ניו יורק את האלבום האחרון שלהם 'NYBC 2'. מיד עם צאתו לא שקט המפיק איצי באלד על השמרים, והחל לעבוד במרץ על האלבום החדש.

לאחר שלוש שנים של עבודה קשה, רואה אור האלבום 'מנגן', הכולל לא פחות מששה עשר שירים שונים ומגוונים. בניגוד לאלבום הקודם 'NYBC 2' שכלל רק שירים באנגלית והיה בסגנון כבד יחסית, האלבום החדש יכלול אף טקסטים בעברית, בכתיבתם 'חוטא' בלד לעיתים.

את עיבוד האלבום עשה איצי בלד אף הוא, בשיתוף פעולה עם המוזיקאים אריה קונסטלר ודוני גרוס. קונסטלר , מצידו, אף תרם בקולות ליווי משלו בחלק מן השירים, והוסיף לאלבום נופך ייחודי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'בתוך הקצב' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←