אשתו של האוליגרך ביקשה, קפטן ובנו עידו ביצעו

לפני כארבעה חודשים, הופיעו ניר ועידו קפטן בבר מצווה מיוחדת של הילד יורי, בן יחיד למשפחה עמידה ומיוחסת מחבר-העמים. שם ביצעו השניים שיר כניסה וליוו את החתן עם השיר "ילד" אשר בוצע במקור על ידי ליאור נרקיס. ההתרגשות הייתה בשיאה ובהחלט ערב שלא יישכח הרבה זמן.

לפני כחודש קיבל ניר שיחת טלפון, על הקו הייתה אמו של יורי, היא התקשרה לבקש מקפטן להיכנס לאולפן ולהקליט עבורה את השיר שבוצע באירוע המדובר לפני כארבעה חודשים. קפטן נענה לבקשה נכנס עם עידו לאולפן, והתוצאה לפניכם!.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←