אשתו של האוליגרך ביקשה, קפטן ובנו עידו ביצעו

לפני כארבעה חודשים, הופיעו ניר ועידו קפטן בבר מצווה מיוחדת של הילד יורי, בן יחיד למשפחה עמידה ומיוחסת מחבר-העמים. שם ביצעו השניים שיר כניסה וליוו את החתן עם השיר "ילד" אשר בוצע במקור על ידי ליאור נרקיס. ההתרגשות הייתה בשיאה ובהחלט ערב שלא יישכח הרבה זמן.

לפני כחודש קיבל ניר שיחת טלפון, על הקו הייתה אמו של יורי, היא התקשרה לבקש מקפטן להיכנס לאולפן ולהקליט עבורה את השיר שבוצע באירוע המדובר לפני כארבעה חודשים. קפטן נענה לבקשה נכנס עם עידו לאולפן, והתוצאה לפניכם!.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אבי אילסון ומוטי איידנסון בדואט מרגש: “דיבור של הלב”

השיר, העוסק בכוחה של מנגינה ובדיבור הפנימי בין אב לבנו, מביא ניגון פנימי, עוצמתי וכנה שמתחבר ישירות אל הלב, ומלווה בקליפ מרגש המציג רגעים שקטים ונטולי מילים בין אב לבן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד סיטבון בסינגל שנכתב בימי המלחמה: "להתבונן נכון"

"להתבונן נכון" – סינגל שנכתב מתוך תחושת חוסר מוצא וכאב עמוק של אדם שלא רואה עתיד ברור. תחושה שכלל עם ישראל הכיר בשנתיים האחרונות של מלחמה, שבר וחוסר וודאות.

להאזנה ←