לקבל שבים – מיכאל צי ואהרלה וינטרוב בביצוע מרטיט

אַתָּה נותֵן יָד לַפּושְׁעִים. וִימִינְךָ פְשׁוּטָה לְקַבֵּל שָׁבִים. וַתְּלַמְּדֵנוּ ה' אֱלקֵינוּ לְהִתְוַדּות.

שעות ספורות לפני שהשיב נשמתו לבוראו, שפך ר' שלמה קרליבך את ליבו כמים במילים קדושות ונוראות אלו, אך לדאבון לב הניגון המרטיט עלה עם נשמתו לגנזי מרומים, ונעימתו איננו יודעים.

'לקבל שבים' הינו פסיפס מתוך השיר 'הסיפור האחרון' על שעותיו האחרונות של ר' שלמה שחורז ביד אומן על ידי אהרלה וינטרוב, ובוצע יחד עם מיכאל צי ולהשלמת הסיפור הולחן הניגון ע"י אהרלה.

בימים קדושים אלו, בהם אנו עומדים לפני ה', ומבקשים את ימינו בתחינה, מגישים מיכאל צי והחברים את המילים והניגון בהגשה מחודשת ומורחבת!

לחצו PLAY להאזנה

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שלמה שטואבר בשיר חדש: "השמיעיני"

הרב והזמר שלמה שטאובר שעבר לאחרונה מברזיל לארצות הברית כדי לכהן כרב קהילה, מציג את הסינגל החדש "הַשְׁמִיעִינִי" – שיר מלא נשמה השואב השראה מהפסוקים המרגשים בשיר השירים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'היום השמיני' בשיר חדש לכבוד יוסף מוקיר שבת

ל פי השיר החדש של להקת 'היום השמיני'"  – “Shabbos State of Mind” – תודעת שבת", הסיפור הוא לא על עושר, אלא על אמונה. מציאת יהלום בתוך דג לא הופכת אדם ליוסף מוקיר שבת

להאזנה ←