לקבל שבים – מיכאל צי ואהרלה וינטרוב בביצוע מרטיט

אַתָּה נותֵן יָד לַפּושְׁעִים. וִימִינְךָ פְשׁוּטָה לְקַבֵּל שָׁבִים. וַתְּלַמְּדֵנוּ ה' אֱלקֵינוּ לְהִתְוַדּות.

שעות ספורות לפני שהשיב נשמתו לבוראו, שפך ר' שלמה קרליבך את ליבו כמים במילים קדושות ונוראות אלו, אך לדאבון לב הניגון המרטיט עלה עם נשמתו לגנזי מרומים, ונעימתו איננו יודעים.

'לקבל שבים' הינו פסיפס מתוך השיר 'הסיפור האחרון' על שעותיו האחרונות של ר' שלמה שחורז ביד אומן על ידי אהרלה וינטרוב, ובוצע יחד עם מיכאל צי ולהשלמת הסיפור הולחן הניגון ע"י אהרלה.

בימים קדושים אלו, בהם אנו עומדים לפני ה', ומבקשים את ימינו בתחינה, מגישים מיכאל צי והחברים את המילים והניגון בהגשה מחודשת ומורחבת!

לחצו PLAY להאזנה

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרשי אייזנבך מקדים שלום לכל אדם!

רגע אחרי החגים, עם פתיחתה של עונת החורף, משחרר הרשי אייזנבך שיר פאנקי וקצבי חדש, בליווי קליפ צבעוני ומסקרן המציג את סדר יומו הגדוש, כשבין הקלטה לחתונה ובין שידור להופעה הוא לא שוכח להקדים שלום לכל אדם!

להאזנה ←
שירים חסידיים

חוזרים לבראשית: מני דיסקינד משיק סינגל חדש – "ניחוח קדם"

עם פתיחת מעגל השנה וערב שבת פרשת בראשית, משיק היוצר מני דיסקינד סינגל חדש ומרגש בשם "ניחוח קדם". בתקופה שבה הלב מבקש עוגן, היצירה החדשה לוקחת את המאזין למסע שורשי

להאזנה ←