לקבל שבים – מיכאל צי ואהרלה וינטרוב בביצוע מרטיט

אַתָּה נותֵן יָד לַפּושְׁעִים. וִימִינְךָ פְשׁוּטָה לְקַבֵּל שָׁבִים. וַתְּלַמְּדֵנוּ ה' אֱלקֵינוּ לְהִתְוַדּות.

שעות ספורות לפני שהשיב נשמתו לבוראו, שפך ר' שלמה קרליבך את ליבו כמים במילים קדושות ונוראות אלו, אך לדאבון לב הניגון המרטיט עלה עם נשמתו לגנזי מרומים, ונעימתו איננו יודעים.

'לקבל שבים' הינו פסיפס מתוך השיר 'הסיפור האחרון' על שעותיו האחרונות של ר' שלמה שחורז ביד אומן על ידי אהרלה וינטרוב, ובוצע יחד עם מיכאל צי ולהשלמת הסיפור הולחן הניגון ע"י אהרלה.

בימים קדושים אלו, בהם אנו עומדים לפני ה', ומבקשים את ימינו בתחינה, מגישים מיכאל צי והחברים את המילים והניגון בהגשה מחודשת ומורחבת!

לחצו PLAY להאזנה

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

משה טישלר מציג את "מי לי" אלבום חדש ומסקרן

משה טישלר מתאחד עם המפיק נחום לויטן לאלבום "מי לי", אלבום פורץ דרך הכולל 14 שירים בלתי נשכחים, הפקה עשירה וכמה מביצועי הווקאל המדהימים ביותר שלו עד כה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסי גרין ומנדי ווארש בדואט שכולו "אהבת ישראל"

שיתוף פעולה חדש מבית פרויקט המוזיקה הענק והאהוב "תודה לך השם". הפעם מתארח המלחין החסידי האגדי, יוסי גרין, יחד עם הזמר האהוב מנדי ווראש לשיר שהלחינו וכתבו יחד עם אנשי "תודה לך השם"

להאזנה ←