יובל שנים למקהלת הילדים זמירות, עם סינגל חדש!

ר' חיים בנט ומקהלת הילדים שרים 'ותערב', סינגל חדש שיוצא לרגל 50 שנה לייסוד מקהלת הילדים החסידית "זמירות".

הסינגל הינו הראשון מתוך פרוייקט מרתק וייחודי, שישלב לחנים חדשים לצד להיטים נוסטלגים, בהגשה מלאת חן של ילדי המקהלה, והכל בהפקה איכותית חדשנית ומרשימה.

מידי שבוע נפגשים ילדי המקהלה באולפני בנט בבני ברק לחזרות והקלטות. במהלך השנה לומדים הילדים לשיר בצורה נכונה ומפתחים את השמיעה והקצב, והכל באופן חוויתי ובאווירה של קדושה ויראת שמים.

הבוגרים, שהיום הם עצמם אבות לילדים במקהלה, מתרפקים בערגה על זכרונות הימים שלהם במקהלה. וכפי שאומר לנו מחנך נודע מבוגרי המקהלה, "השירה במקהלה תורמת מאוד לילד, מפתחת את הביטחון העצמי ונותנת לו חוויה משחררת ומהנה לאחר שעות הלימוד בחיידר".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הללוי-ה – רון אהרן קרס חוזר עם רגאיי יהודי חדש

המוזיקאי שגדל על ברכי המוזיקה הקלאסית, עבר דרך עולם המוזיקה האלקטרונית וחזר בתשובה כחסיד ברסלב, משחרר סינגל ראשון ומבטיח מתוך פרויקט "תיקון הכללי רגאיי ג'אם" – עיבוד אקוסטי ומלא שמחה למזמורי התהילים

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←