סינגל הבכורה של משה דוויק: למעלה

משה דוויק (29) בוגר ישיבות, למד את תורת הפיוט ורזי המקאמים עוד בהיותו צעיר והחל להופיע באירועים ישיבתיים, דינרים, היכלי תרבות ומופעי ענק לציבור הרחב שנחשף לשירה מדהימה וליכולות ווקאליות מרשימות במיוחד.

למרות בקיאותו הרבה של משה בשירה הפיוטית והחזנות על כל גווניה, במהלך האירועים הוא מבצע את כל סגנונות השירה החסידית, מזרחית וישראלית כאחד.

הקהל הרב שנוצר לדוויק במהלך השנים ברחבי הארץ והעולם, דרש ממנו להיכנס לאולפן ולהוציא אל הפועל אלבום מקורי, כשהצעד הראשון כבר כאן: למעלה, סינגל קצבי שנכתב ע"י רמי לב, הלחן של עדי לאון והעיבוד של אלירן אביטל, לצד נגנים מהשורה הראשונה שהתגייסו להפקת השיר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←