"קל אדון": יוסי הופמן מארח את עדי רן בסינגל חדש

שמונה שנים לאחר ששחרר לאויר את הלהיט "ושמרו", שזוכה להשמעות רבות ומופיע בראש הפלייליסטים השבתיים עד לעצם היום הזה, משחזר יוסי הופמן את ההצלחה בסינגל-קליפ חדש עם עדי רן.

בלחן טרי שכולו שבח ונודיה להשי"ת, אותו הלחין הופמן בעצמו לתפילת "קל אדון" מתוך פסוקי דזימרה לשבת קודש, מארח הופמן את הזמר המיתולוגי עדי רן. כמובן, לא לפני שצירף למלאכה את המעבד המוכשר דייויד טויב ואת מקהלת ידידים העולמית ומתנאל טוקר שמלווים אותו בקולותיהם הערבים.

את הסינגל הטרי מלווה קליפ אנימטורי מושקע במיוחד, משולב באיורים של מבצעי השיר, כשמילות השיר משתלבות להן באיורים שתוך כדי הצפייה הופכות לקליפ וידיאו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט המרגש של שמואל וישי ריבו

את השיר "כל פעם מחדש", דואט מרגש בין שמואל לישי ריבו, כתבה יוצרת צעירה שחיברה בין פסוקים מתהילים לחיים שלנו כאן ועכשיו: "גם בגיא צלמוות אתה איתי", בחיפוש אחר מקום בטוח.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' נלחמים בדחיינות 

עם כל מה שהחיים, המשפחה והעבודה שואבים מאיתנו מכל כיוון, נהיה קל מדי לומר “אעשה את זה מחר”. אבל צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' באים עם תזכורת חזקה: אל תחכה. תפסיק לדחות. פשוט תעשה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלמוג חליבה מארח את נהוראי אריאלי: עיני צופיה

“עיני צופיה” הוא שיר ותיק שזכה עם השנים לאהבה רבה בקרב הקהל, וכעת יוצא בגרסה חדשה שעוטפת אותו בעיבוד עכשווי, עם צבעים מוזיקליים עשירים וסאונד עדכני.

להאזנה ←