אלבום סולו חדש לילד הפלא ארי רייך – ארי שבחבורה!

לאחר עשרות שנות עשייה מוזיקלית ואינספור הפקות ואלבומים מוצלחים עליהם חתום ר' משה כהן, הוא מגיש את ה"ארי שבחבורה" – אלבום רגש ייחודי במינו של ילד הפלא ארי רייך.

רייך, שכבש את הבמות הגדולות וריגש רבבות יהודים בארץ, בעולם ובחצרות הקודש, משמש כסולן יחיד בכל האלבום כולו ועושה היסטוריה – לאחר כשני עשורים שעולם המוסיקה החסידית לא זכה לאלבום סולו מלא של ילד פלא.

בנוסף, משולבים באלבום עיבודים ייחודיים וראשונים מסוגם, כאשר שלל להיטים נוסטלגיים זוכים להלחמה שטרם הכירה תעשיית המוסיקה החסידית והלחנים המוכרים מולבשים על מילים אחרות, פרי עמלו של האיש והעיבודים בני לאופר.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אותיות מלמדות אמונה – אהרן רזאל ואריאל זילבר בדואט

המוזיקאי אהרן רזאל מארח את אריאל זילבר לסינגל חדש, המבוסס על מילותיו של הרב יצחק גינזבורג. השיר החדש, "אותיות מלמדות אמונה", הופך את אותיות לשון הקודש לצידה רוחנית לדרך עבור ילדי ישראל

להאזנה ←