ניר קפטן בבלדה מרגשת לילדים: "מלאכי שמיים"

אחרי שני הסינגלים "שובו בניי" ו"גן של משחקים" שזכו להצלחה רבה, משיק הזמר והיוצר ניר קפטן סינגל שלישי.

"מלאכי שמיים" – פרי יצירתו של קפטן, מבטא את החיבור העמוק בין אב לילדיו. ובאלגוריה, בנינו לבין אבינו שבשמיים.

ניר, בן למשפחת קפטן הידועה [האחים משה וגיל]. מוכר לנו גם בכובעיו הנוספים, כאיש תקשורת שמגיש תכניות מצליחות ברדיו ובטלוויזיה, כסולן של תזמורות ולהקות מהשורה הראשונה בתחום החתונות והאירועים, וכזמר שזוכה ללוות זוגות רבים אל החופה ביום הגדול בחייהם.

את יציאת השיר מלווה וידאו-קליפ אותנטי ומרגש בהשתתפות ילדיו של קפטן. כשעל העיבוד וההפקה המוסיקלית הופקד המעבד והמפיק המוסיקלי דורון אלימלך.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

סינגל חדש למנחם שקרון – "תפילות"

מנחם שוקרון משחרר סינגל חדש ומרגש בשם "תפילות" — שיר שנולד מתוך מחשבה על כוחן הנסתר של התפילות הקטנות; אלו שנאמרות מתוך הרגל, בין צעד לצעד, ולעיתים בתחושה שאין מי ששומע.

להאזנה ←