אברהם פריד שר לזכר המלחין: מהר והבא עלינו

מאיר בריקמן ז"ל, חסיד חב"ד היה בעל ייסורים גדולים. אברהם פריד שהיה חבר קרוב שלו, הגיע לבקר אותו לא פעם. באחת הפעמים בריקמן השמיע לו את הלחן שלו למילים 'מהר והבא עלינו' בתפילה לגאולה שלמה.

לאחר פטירתו החליט פריד להנציח את זכרו ולהקליט את השיר, בהפקה מוסיקלית של אברומי ברקו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

עמירן דביר מארח את אהרל'ה סמט וגדעון לוין – "למענך עשה"

עמירן דביר בחר לשתף בו שני אמנים יוצאי דופן: את הזמר החסידי האהוב אהרל'ה סמט, אחד מגדולי הזמרים בעולם היהודי, ואת גדעון לוין – המפיק האגדי, המוזיקאי והזמר מניו יורק, שנחשב לאחד מאדריכלי הסאונד של המוזיקה היהודית העולמית

להאזנה ←
שירים חסידיים

"קרב יום" – נותי פוקס ומשולם זושא בדואט נשמה

לקראת חג הפסח באותה שנה שחררו פוקס וזושא ביצוע קצר וחלקי לניגון, שזכה לאלפי צפיות ולאינספור בקשות לגרסה מלאה. מאז, הרעיון להביא את השיר לכדי ביצוע מושלם המשיך להתבשל – עד לרגע הנכון.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שיע רובינשטיין ומקהלת ידידים: "ברכת כהנים"

שיע רובינשטיין, מהקולות הבולטים במוזיקה היהודית, משיק יחד עם מקהלת ידידים את "ברכת כהנים", סינגל חדש שמביא את אחד הרגעים הקדושים והמרגשים במסורת היהודית.

להאזנה ←