יהודה זיתון בדרך לאלבום השישי

הזמר המוערך יהודה זיתון יוצא בשני שירים חדשים, שקט וקצבי מתוך האלבום השישי. הסינגל הקצבי הוא 'ישראל מאמינים' שיצרו עברו הצמד המוכשר שרון אבילחק ודורון אלימלך . הסינגל השקט הוא 'מן המיצר' מתוך הלל, שעיבד עדי חייט.

האלבום המלא והמושקע יצא לקראת פורים תשע"ח. במקביל לעבודה על האלבום החדש, בעוד כחודש ישיק זיתון אלבום נוסף עם מיטב שירי השבת.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'ישראל מאמינים'

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'מן המיצר'

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←