שמילי אונגר באלבום חדש: מאך א ברכה!

בשעה טובה ומוצלחת כוכב הזמר מארה"ב שמילי אונגר מוציא את האלבום השני שלו, שהופק על ידי המפיק נפתלי משה שניצלר ובו לא פחות משלושה-עשרה שירים חדשים.

האלבום של אונגר, הנושא את השם "תעשה ברכה". נושא בחובו להיטים רבים ומיוחדים, ביניהם השיר "תעשה ברכה" או בתרגום לאידיש מאך א- ברכה כשם האלבום. השירים "מי כמוך" "אל מסתתר" כמו כן "צמאה נפשי" שבו הוא גם מבצע דואט עם מלחין השיר הבעל מנגן ר' פינקי וובר כמו"כ באלבום ישנו גם את השיר "אם תחנה" שיר שאותו הלחין שמילי אונגר בעצמו.

האלבום החדש מכיל שירים ועיבודים מגדולי המלחינים ביניהם פינקי וובער, הערשי רוטנברג, בערי וובער, נפתלי שניצלער, הערשי ויינברגר, שמואלי ויונה ליפשיץ.

כשעל העיבודים הופקדו רפאל סופר, נפתלי שניצלר, שלמה וכטר, יהודה גלילי, הערשי גינסברג, פינקי וובער, דוד פינק, שלומי זלצמן, ונחמן דרייר.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יעקב רוטבלט, יאיר כהן ו'ידידים' בסינגל חדש: זה לזה

"זה לזה" הוא שיר חסידי שהולחן לכבוד אירוע התרמה יוקרתי לארגון החסד "עזר מציון", המבוסס על דבריו הקדושים של המגיד מקוז'ניץ זצ"ל.  הטקסט נושא מסר עוצמתי של אחדות וערבות הדדית

להאזנה ←
שירים חסידיים

קובי מירסקי ממשיך את המסע: "מחשבות"

לאחר הפתיחה הקצבית עם “טאטע”, מגיע “מחשבות” סינגל קליפ חדש ועמוק. עם מילים שכתב והלחין קובי מירסקי בעצמו בגיל 17, דיאלוג פנימי של בלבול וחיפוש משמעות – עד לרגע של הארה “יהודי, אני יהודי”.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

דניאל יטיב בגרסת LIVE – "אתה פה איתי"

השיר זכה להצלחה גדולה וכעת, הוא יוצא בביצוע מתוך הופעה חיה שהתקיימה בבנייני האומה. המילים של דניאל, הלחן משותף יחד עם מאור שושן. ההפקה המוזיקלית בגרסת ההופעה של אהרלה נחשוני.

להאזנה ←