סינגל חדש של יונתן רזאל: "עוד יום"

יונתן רזאל בדרך לאלבום חדש שיצא החודש (יונתן רזאל בהיכל התרבות בת"א עם התזמורת הסימפונית הישראלית ראשון לציון). מעבר לשיריו המוכרים, יונתן רזאל בחר לבצע במופע גם את שירם היפהפה של רחל שפירא ומתי כספי (במקור בביצוע גלי עטרי), "עוד יום". העיבוד לשיר מייצג את האלבום כולו, בשילוב של מוזיקה קלאסית ומוזיקה ישראלית, ושל נגינתו של רזאל בפסנתר עם תזמורת סימפונית.

רזאל מספר שכילד הוא אהב והעריך מאוד את מתי כספי שהשפיע עליו רבות, ותמיד התחבר לשיר "עוד יום" שהוא יפה במיוחד בעיניו. הוא גם מתחבר מאוד למילים ושוחח עליהן בעבר עם רחל שפירא שכתבה אותן."אני לא מרבה לבצע קאברים אבל לשיר הזה אני מתחבר מאוד, גם מוזיקלית וגם טקסטואלית", אומר יונתן רזאל ומדגיש במיוחד את המסר במילות הסיום שלו: "בציפייה לטוב", שמרגשות אותו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

“מי שאתה” – סנדי דינקל בלהיט עם מסר עוצמתי

השיר מדבר בגובה העיניים וקולע למאבק היומיומי המוכר לכולנו – התחושה המעיקה שאנחנו לא מספיק, ושהחיים דורשים מאיתנו להשתנות ללא הרף. במקום זה מציע סנדי להיות "מי שאתה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק אשל משיק סינגל חדש: “להבות”

הזמר איציק אשל משיק סינגל חדש בשם “להבות”, שיר מרגש ועוצמתי המבטא את החיפוש הפנימי של האדם בחיבור שבין ארץ לשמים והניצוץ שממשיך לבעור גם ברגעים של ריקנות ואתגר.

להאזנה ←