סינגל חדש של יונתן רזאל: "עוד יום"

יונתן רזאל בדרך לאלבום חדש שיצא החודש (יונתן רזאל בהיכל התרבות בת"א עם התזמורת הסימפונית הישראלית ראשון לציון). מעבר לשיריו המוכרים, יונתן רזאל בחר לבצע במופע גם את שירם היפהפה של רחל שפירא ומתי כספי (במקור בביצוע גלי עטרי), "עוד יום". העיבוד לשיר מייצג את האלבום כולו, בשילוב של מוזיקה קלאסית ומוזיקה ישראלית, ושל נגינתו של רזאל בפסנתר עם תזמורת סימפונית.

רזאל מספר שכילד הוא אהב והעריך מאוד את מתי כספי שהשפיע עליו רבות, ותמיד התחבר לשיר "עוד יום" שהוא יפה במיוחד בעיניו. הוא גם מתחבר מאוד למילים ושוחח עליהן בעבר עם רחל שפירא שכתבה אותן."אני לא מרבה לבצע קאברים אבל לשיר הזה אני מתחבר מאוד, גם מוזיקלית וגם טקסטואלית", אומר יונתן רזאל ומדגיש במיוחד את המסר במילות הסיום שלו: "בציפייה לטוב", שמרגשות אותו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←