אלעד שער מרגש עם בלדה חדשה – "אמא שלי"

אחרי שרשרת להיטים קצביים שהוציא בתקופה האחרונה, וזכו להצלחה אדירה בתחנות הרדיו השונות, וברחבות הריקודים. חוזר הזמר אלעד שער אל המוסיקה שהוא כה מזוהה איתה – בלדות נוגעות ומרגשות.

כשהוא על ספו של האלבום החמישי, ומאחוריו עשר שנות קריירה מוסיקלית, עם רפרטואר עשיר ומגוון של להיטים קצביים, לצד נכסי צאן ברזל בתחום שירי הרגש והתפילה. מבצע שער לראשונה שיר מקורי על אמא. "אמא שלי" – הינו בלדה סוחפת ומרגשת בניחוח שאנסון צרפתי המקודשת לכל אמא.

השיר, הוא תולדה של שיתוף הפעולה המתמשך בין שער לבין המלחין והתמלילן גבריאל סרוסי, שחתום על המילים והלחן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוקי סלומון בסינגל חדש: "אולי היום"

השיר החדש של סלמון בלחנו של איצי וואלדנר ומילותיה של מרים ישראלי, לוכד בצורה יפהפייה את מהות האחדות ואת הכוח שטמון בצעדים קטנים.

להאזנה ←
שירים חסידיים

משאיר את החשבונות בצד: אייל בוגט 'רוצה רק אותך' 

"רוצה רק אותך", הסינגל החדש של אייל בוגט, התחיל בכלל מניגון שהוא שר כבר שנים בזמן לימוד הגמרא. משם נולדו המילים, הלחן, והשיר שהתפתח תוך כדי העבודה באולפן. את השיר עיבד והפיק דוד איכילביץ'

להאזנה ←