אלעד שער מרגש עם בלדה חדשה – "אמא שלי"

אחרי שרשרת להיטים קצביים שהוציא בתקופה האחרונה, וזכו להצלחה אדירה בתחנות הרדיו השונות, וברחבות הריקודים. חוזר הזמר אלעד שער אל המוסיקה שהוא כה מזוהה איתה – בלדות נוגעות ומרגשות.

כשהוא על ספו של האלבום החמישי, ומאחוריו עשר שנות קריירה מוסיקלית, עם רפרטואר עשיר ומגוון של להיטים קצביים, לצד נכסי צאן ברזל בתחום שירי הרגש והתפילה. מבצע שער לראשונה שיר מקורי על אמא. "אמא שלי" – הינו בלדה סוחפת ומרגשת בניחוח שאנסון צרפתי המקודשת לכל אמא.

השיר, הוא תולדה של שיתוף הפעולה המתמשך בין שער לבין המלחין והתמלילן גבריאל סרוסי, שחתום על המילים והלחן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יענקי רוטשילד בסינגל חדש – טוב התורה

לקראת חג השבועות, יענקי רוטשילד מלונדון משחרר סינגל חדש ומרגש המבוסס על מילותיו הנצחיות של האור החיים הקדוש, "אם היו בני אדם מרגישים במתיקות ועריבות טוב התורה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

מתי שריקי חדש: "מזמור לתודה"

הזמר והיוצר מתי שריקי משחרר את הסינגל החדש שלו "מזמור לתודה" – יצירה שנולדה מתוך תקופת המלחמה, ממקום אישי ואמיתי

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומוישה ברדוגו ושימי יונייב בשיתוף פעולה מוזיקלי

לקראת חג מתן תורה, הזמר החסידי האנרגטי והאהוב אברומוישה ברדוגו משיק פרויקט מוזיקלי "תורה זיץ", יחד עם המאסטרו שימי יונייב – שעיבד והפיק מוזיקלית ואף הצטרף בשירה.

להאזנה ←