צפו: כוכבי הזמר החסידי הקפיצו את ביתר לכבוד יום הולדתו של הרבי מליובאוויטש


לכבוד יום הבהיר י"א ניסן יום הולדתו של הרבי מליובאוויטש זיע"א, התקיימה (ג') התוועדות גדולה והיסטורית בעיר ביתר-עילית, במעמד נשגב ומיוחד לכבודו של הרבי, במתחם ישיבת חב"ד בעיר – בתוך אוהל רחב ומפואר שנבנה במיוחד עבור הערב המכובד.
את האירוע כיבדו ראש העיר ר' מאיר רובינשטיין,המשפיע הרב חיים שלום דייטש, רב קהילת חב"ד ברחובות הרב מנחם מענדל גלוכובסקי, המרצה החב"די ר' שניאור אשכנזי.

את ההתוועדות ליוו גדולי הזמר החסידי: ר' זאנוויל וינברגר ר' אהרלע סמעט בליווי חברי מקהלת מלכות, יחד עם הזמרים החב"דיים ר' מענדי ג'רופי ור' שמחה פרידמן. על הצד המוסיקלי, אומן הקלידים ר' לייבלה ליפסקר.

צילום:ישראל בליזובסקי

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←