הזמר שלומי קאופמן מארה"ב בקאוור ווקאלי: 'לי'

כבר מעל 15 שנה קולו של הזמר האמריקאי שלומי קאופמן הוא חלק מפס הקול של המוזיקה החסידית, כזמר סולו או כחלק מהמקהלה המלווה את האירוע הכי נוצץ בתעשייה – ה'האסק'.

לפני שנתיים הוא השיק את פרויקט האקפלה המושקע שלו. על אף שהוא נטל חלק פעיל במשך שנים באלבומים רבים של להקת "A. K. A. Pella", הפריצה האמיתית שלו בתחום הגיע לפני שנתיים, כשהביא לראשונה לידי ביטוי את יכולותיו – בשירה, בעיבוד ובהפקה קולית.

אלבומו הווקאלי יצא בשנת תשע"ו, בתחילה רק בפורמט המקוון, ובשנה שעברה, לאחר שצבר פופולריות אדירה, הושק שוב – הפעם בדיסקים של ממש, והופץ על ידי החברה האמריקאית 'MRM Music'.

הביקוש למוזיקה ווקאלית בימי הספירה, כמו גם בתקופת שלושת השבועות, הניע את קאופמן לעבוד על קאבר ווקאלי נוסף. לבקשת רבים, הוא החליט לבצע את שירו של הזמר מרדכי שפירו "לי", בלחנו של היוצר איצי וולדנר. "לי" ראה אור באלבומו האחרון של שפירו – 'מחר'.

על העיבוד, ההקלטה וההפקה של הקאבר בגרסתו הווקאלית רשומים הצמד קרייג רמסוביץ' ומורדי ויינשטיין, כאשר על העריכה והמיקסים אחארי ג'ף אמת מחברת "אמס אודיו".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יענקי רוטשילד בסינגל חדש – טוב התורה

לקראת חג השבועות, יענקי רוטשילד מלונדון משחרר סינגל חדש ומרגש המבוסס על מילותיו הנצחיות של האור החיים הקדוש, "אם היו בני אדם מרגישים במתיקות ועריבות טוב התורה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

מתי שריקי חדש: "מזמור לתודה"

הזמר והיוצר מתי שריקי משחרר את הסינגל החדש שלו "מזמור לתודה" – יצירה שנולדה מתוך תקופת המלחמה, ממקום אישי ואמיתי

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומוישה ברדוגו ושימי יונייב בשיתוף פעולה מוזיקלי

לקראת חג מתן תורה, הזמר החסידי האנרגטי והאהוב אברומוישה ברדוגו משיק פרויקט מוזיקלי "תורה זיץ", יחד עם המאסטרו שימי יונייב – שעיבד והפיק מוזיקלית ואף הצטרף בשירה.

להאזנה ←