יוסי ליבוביץ' בסינגל ווקאלי חדש – הרחמן

לפני שנה השיק הזמר יוסי ליבוביץ את שירו 'א-ל נקמות', בעיבוד רוק ייחודי, שהתקבל באהדה רבה בקרב חובבי המוזיקה בכלל, ואוהדיו בפרט.

בהמשך ראה אור אלבום הבכורה של הכישרון מארה"ב – 'ככוכבי השמים', כאשר ליבוביץ רשום על כל הלחנים. יחד עמו נטלו חלק במלאכה התזמורות 'פריילאך' ו-'מלודי בלו', מאסטרו ישראל לאם, מקהלת 'זמירות', ואף המוזיקאי הוותיק אלי גרסטנר.

כעת משיק ליבוביץ את הסינגל החדש שלו – 'הרחמן', הרואה אור בגרסת אקפלה בליווי מקהלת 'זמירות'. זהו שיר רגש שכולה תקווה ותפילה לבניית בית המקדש, במלים הלקוחות מהתפילה הנאמרת לאחר ספירת העומר. למעשה, ליבוביץ הלחין את השיר כבר לפני מספר שנים, בשעה שהתפלל בכותל המערבי בירושלים.

הוא החליט לשחרר אותו לראשונה דווקא בגרסה הווקאלית על מנת להעצים את האותנטיות של השיר. לשם כך הוא חבר ליואלי פולצ'ק, זמר, מעבד ומנהל מקהלת 'זמירות', שנתן את הטאצ' האישי שלו, תוך שמירה על הסגנון המקורי של השיר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

"קברי הצדיקים" – סנדי דינקל משיק גרסה ווקאלית

עם תחילת ימי הספירה, מגיש סנדי דינקל ביצוע ווקאלי ללהיט שלו "קברי הצדיקים". השיר עוסק בזיקה המתמשכת של עם ישראל בעיקבתא דמשיחא לצדיקים ולקברי הצדיקים

להאזנה ←
שירים חסידיים

'עושה השלום': דיויד טויב ורפאל מדמון עם גרסה ווקאלית

הדואט המוצלח של הזמר המזרחי רפאל מדמון והזמר החסידי דיויד טויב – "עושה השלום" – אותו כתב והלחין דוד יצחק המוכר מפרוייקט 'שירת התהילים', כעת בגרסה ווקאלית.

להאזנה ←