לראשונה: ישי ריבו במופע משלו באמפי קיסריה

לאור הצלחתו המהירה של ריבו לחדור ללב הפלייליסט הישראלי, אך טבעי שמופע בכורה בקיסריה יתרחש בהקדם ואכן, בהרכב מפואר הכולל כלי מיתר, הפקה מתקתקת ותאורה מרהיבה, זכה ריבו לפתוח במשפט הנחשק "ערב טוב קיסריה" לצד ברכת שהחיינו מרגשת שטרם נראתה באמפי הרומי העתיק.

חבריו להפקת המופע, הצליחו להפתיע את ריבו יותר מפעם אחת, למשל, כשעלה לבמה שלמה ארצי לביצוע הדואט "והאמת". בהמשך עלה גם אמיר דדון לביצוע משותף של הלהיט "לבחור נכון" כשבשיא עלו מנהליו של ריבו, אור דוידסון ויהודה קלמן והעניקו לו את אלבום הפלטינה על מכירה של למעלה מ 30,000 עותקים מאלבומו האחרון "שטח אפור".

לאורך המופע שב והזכיר ריבו את תודתו הגדולה לקב"ה שהביאו עד הלום, התרגש במיוחד כאשר הודה להוריו ושיתף את הקהל באומץ רב בעובדה שהם לא נכחו במופע בשל העדפתם שלא להשתתף באירועים שאינם מתקיימים בהפרדה.

רשימת השירים שביצע ריבו כללה שירים מאלבומו הראשון ועד האחרון כאשר הקהל מלווה אותו בשירה אדירה ובהתרגשות רבה. גולת הכותרת של המופע כללה מחווה ייחודית למעמד הר סיני בה ביצע ריבו את השיר אור התורה שהושר מילה במילה ע"י הקהל הדתי והחילוני כאחד כשרבים דומעים מעצמתו של המעמד, שעות בודדות לפני חג מתן תורה.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

עמירן דביר מארח את אהרל'ה סמט וגדעון לוין – "למענך עשה"

עמירן דביר בחר לשתף בו שני אמנים יוצאי דופן: את הזמר החסידי האהוב אהרל'ה סמט, אחד מגדולי הזמרים בעולם היהודי, ואת גדעון לוין – המפיק האגדי, המוזיקאי והזמר מניו יורק, שנחשב לאחד מאדריכלי הסאונד של המוזיקה היהודית העולמית

להאזנה ←
שירים חסידיים

"קרב יום" – נותי פוקס ומשולם זושא בדואט נשמה

לקראת חג הפסח באותה שנה שחררו פוקס וזושא ביצוע קצר וחלקי לניגון, שזכה לאלפי צפיות ולאינספור בקשות לגרסה מלאה. מאז, הרעיון להביא את השיר לכדי ביצוע מושלם המשיך להתבשל – עד לרגע הנכון.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שיע רובינשטיין ומקהלת ידידים: "ברכת כהנים"

שיע רובינשטיין, מהקולות הבולטים במוזיקה היהודית, משיק יחד עם מקהלת ידידים את "ברכת כהנים", סינגל חדש שמביא את אחד הרגעים הקדושים והמרגשים במסורת היהודית.

להאזנה ←