ארי גולדוואג עם האלבום המלא: "לא נפסיק לרקוד"

ארי גולדוואג, האיש שעומד מאחורי הלהיטים "עם אחד", "יש תקווה", "שלום עליכם", "עברי אנוכי", ועוד רבים וטובים, ומי שכבש את במת מופע "האסק" שהתקיים לאחרונה.

אחרי סיום מוצלח של פרויקט הדסטארט לאלבום החדש "לא נפסיק לרקוד" עליו עבד גולדוואג מעל שנתיים וחצי, ובו נוטלים חלק טובי השמות במוסיקה החסידית.

האלבום מכיל אחד-עשר שירים, בעלי מסר אופטימי וחיובי. שאת רובם הלחין גולדוואג, לצד שיתוף פעולה עם איצי וולדנר, מירי ישראלי, ויוחנן שפירא. השירים נבחרו בקפידה ביחד עם המפיק יוחי בריסקמן.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הללוי-ה – רון אהרן קרס חוזר עם רגאיי יהודי חדש

המוזיקאי שגדל על ברכי המוזיקה הקלאסית, עבר דרך עולם המוזיקה האלקטרונית וחזר בתשובה כחסיד ברסלב, משחרר סינגל ראשון ומבטיח מתוך פרויקט "תיקון הכללי רגאיי ג'אם" – עיבוד אקוסטי ומלא שמחה למזמורי התהילים

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←