חיים גולד בלחן חדש לזכרו המשפיע: אלף בית

"אצל ר' קלמן כל יום של עבודת ה' זו היתה התחלה חדשה, כל בוקר הוא התחיל הכל מאל"ף בי"ת מתוך שמחה והתעלות, הוא היה עבור רבים שיעור מאלף באמונה ודביקות" אומר חיים גולד.

הסינגל החדש מתוך האלבום שבדרך, בו נוטלים חלק מוזיקאים רבים וטובים לצידו של גולד מוקדש לעילוי נשמתו של רבי קלמן גולדשמידט שהסתלק בסוף השבוע לבית עולמו לאחר שהזדכך בייסורים. השיר החדש מבטא את העצב, לצד החביבות כפי שבאה לידי ביטוי בסדר יומו של רבי קלמן.

חיים גולד הוא יוצר שונה בנוף החסידי. יש לניגונים שלו רגש וטעם ייחודיים והוא זוכה להערכה מכל קצווי הקשת המוזיקאלית. בניגון האל"ף בי"ת נשמעים קולותיהם של ארי היל, ומקהלת החברים נותי פוקס נפתלי לייטנר מוישי קאופמן ונוחי פרידמן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←