חיים גולד בלחן חדש לזכרו המשפיע: אלף בית

"אצל ר' קלמן כל יום של עבודת ה' זו היתה התחלה חדשה, כל בוקר הוא התחיל הכל מאל"ף בי"ת מתוך שמחה והתעלות, הוא היה עבור רבים שיעור מאלף באמונה ודביקות" אומר חיים גולד.

הסינגל החדש מתוך האלבום שבדרך, בו נוטלים חלק מוזיקאים רבים וטובים לצידו של גולד מוקדש לעילוי נשמתו של רבי קלמן גולדשמידט שהסתלק בסוף השבוע לבית עולמו לאחר שהזדכך בייסורים. השיר החדש מבטא את העצב, לצד החביבות כפי שבאה לידי ביטוי בסדר יומו של רבי קלמן.

חיים גולד הוא יוצר שונה בנוף החסידי. יש לניגונים שלו רגש וטעם ייחודיים והוא זוכה להערכה מכל קצווי הקשת המוזיקאלית. בניגון האל"ף בי"ת נשמעים קולותיהם של ארי היל, ומקהלת החברים נותי פוקס נפתלי לייטנר מוישי קאופמן ונוחי פרידמן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←