"בן תורה": הרשי רוטנבערג מארח את מקהלת 'שירה'

לא פעם כונה הרשי רוטנבערג 'בעל התניעלה'. כאשר הכוונה כמובן ללהיט המבוסס על מנגינת תפילת הימים הנוראים בחצר הקודש בעלזא, שראה אור בהפקה רשמית באלבומו של שלום למר..

רוטנבערג, חסיד בעלזא בן 34, שנכנס בסערה לעולם המוסיקה החסידית, חתום על לא מעט להיטים אידישאים, כאשר לצד ביצועיו המרגשים, הלחין בלייב מספר לחנים שהפכו לויראליים במיוחד, ביניהם: שהנשמה שבמוחי, תניעלה, טוב לי, המלאך, אדון עולם, קדש ורחץ ולא לנו – בתוך תשעה חודשים.

כעת מתברר, שמעבר לחוש המוסיקלי, רוטנבערג הוא גם "בן תורה". בקליפ אידישאי מרגש במיוחד, אותו הפיק יוסי האניג (הבן של…), חובר רוטנבערג למקהלת הדגל העולמית 'שירה' ונותן טעם ייחודי וחדשני לעמלי התורה.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

החדש והאופטימי של רולי דיקמן – ״להביט קדימה״

רולי דיקמן מוציא את הסינגל החדש “להביט קדימה”, שיר מעצים ומלא תקווה, המבקש להזכיר שגם אחרי תקופות מורכבות אפשר לבחור להרים את הראש, להמשיך לצעוד ולהאמין שהטוב עוד מחכה מעבר לפינה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנחם לוי מארח את שמחה פרידמן: "וַיִּבְחַר בְּדָוִד"

בדרך לאלבום מושקע של ניגוני חב"ד, הזמר החב"די מצרפת מנחם לוי, מארח את הזמר החסידי שמחה פרידמן לדואט מקפיץ בו הם מבצעים יחד את הניגון החב"די "וַיִּבְחַר בְּדָוִד"

להאזנה ←