השיר שנגנז יוצא לאור בעיבוד חדש: 'והכל טוב'

את המילים שמופיעות בספר התניא, באגרת הקודש פרק י"א יודע כל חסיד חב"ד ישר והפוך, והזמר יוני שלמה שעלה לארץ לפני תקופה קצרה החליט להנגיש אותם לכלל הציבור.

לפני כמה שנים ישב יוני עם המלחין והמעבד משה לאופר ולאחר כמה סקיצות נולד השיר "והכל טוב", לאחר תקופה קצרה השיר הוקלט ברמה מאוד גבוהה בעיבוד אותנטי שהתאים לימים של אז – עם נגנים וכלים חיים באולפן, אך יד ההשגחה כיוונה אחרת ומשום מה השיר לא יצא.

בימים אלו חבק יוני תאומות שנולדו לו בשעה טובה ומוצלחת, ולרגל השמחה חזר יוני אל האולפן ניער את האבק מהלחן, וניגש עם "והכל טוב" אל אמן הקלידים המלחין והמעבד שמואל יפת שנתן למילים היפות והמעודדות הללו עיבוד עדכני שבלי ספק לוקח את "והכל טוב" למקום אחר ושונה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

ר' חזקי וייס באלבום חדש: "הוד שבהוד"

מאחורי הפקת האלבום עומד מוישי יאקאב ושייע גרוס, שלקח את הלחנים הכי אותנטיים של ר' משה יחזקי' וייס, וחיבר אליהם את את מיטב השמות במוזיקה החסידית

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי לרנר בסינגל חדש וקצבי: "היום הגדול"

הזמר והיוצר האנרגטי אבי לרנר משיק את "היום הגדול" – סינגל חדש, קצבי וסוחף, שמביא את אווירת השמחה, הריקודים והרגעים המיוחדים שכל אחד מייחל להם.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

חיים ישכיל מטיס אתכם עם "טאטע שכוייח"

חיים ישכיל משחרר את הלהיט החדש "טאטע שכוייח". השיר, שכולו אמונה, שמחה וטקסט שיושב בול על הכרת הטוב לקב"ה, מגיע עם הפקה מוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←