הזמר והיוצר ישי שלר במסר לבין הזמנים: "אל תאמר"

'אמרנו לכם'. אתם ודאי מכירים את הטונציה והדיקציה בה נאמרות צמד המילים הללו, אז מזמן כבר אמרנו לכם שלזמר והיוצר ישי שלר ישנם עוד הרבה שירים ולחנים חבויים במגירה, לא אמרנו לכם מתי הוא יוציא אלבום, אבל בינתיים בין האירועים השונים והחתונות בהן הוא מופיע, הוא ממשיך לשקוד על לחנים ויצירות נוספות, ועכשיו אנחנו אומרים ומספרים לכם שהוא יוצא בסינגל נוסף פרי עטו "אל תאמר".

מבולבלים? אז בואו נעשה סדר, טרם אמרנו לכם שאת המילים לקח ישי מרבינו יונה בפירושו למסכת אבות, נספר ונאמר שישי צירף אל מלאכת העיבוד את המעבד המוכשר שמואל כהן, שעבד קשה מאוד כדי שלשיר תהיה 'אמירה' של ממש, גם יניב בלאס שמקסס לא עשה הנחות ואמר על "אל תאמר" ועל העיבוד הרבה דברים טובים.

בואו נאמר שהשיר גם מאוד קשור לבין הזמנים, הרי כולנו מכירים את זה שמצד אחד אנחנו רוצים להשתחרר ולהתאוורר, ומצד שני אסור להרפות בקביעות עיתים לתורה ותפילה בזמן וכראוי, והמשפט 'אל תאמר לכשאפנה אשנה' נאמר בדיוק על הרגע הזה כשאתם מתלבטים האם לעשות את המנגל מיד בסיום המסלול של ה'יהודיה' או רק אחרי מנחה מעריב".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרשי אייזנבך מקדים שלום לכל אדם!

רגע אחרי החגים, עם פתיחתה של עונת החורף, משחרר הרשי אייזנבך שיר פאנקי וקצבי חדש, בליווי קליפ צבעוני ומסקרן המציג את סדר יומו הגדוש, כשבין הקלטה לחתונה ובין שידור להופעה הוא לא שוכח להקדים שלום לכל אדם!

להאזנה ←
שירים חסידיים

חוזרים לבראשית: מני דיסקינד משיק סינגל חדש – "ניחוח קדם"

עם פתיחת מעגל השנה וערב שבת פרשת בראשית, משיק היוצר מני דיסקינד סינגל חדש ומרגש בשם "ניחוח קדם". בתקופה שבה הלב מבקש עוגן, היצירה החדשה לוקחת את המאזין למסע שורשי

להאזנה ←
שירים חסידיים

זמר חדש, שיר חדש: אלעזר יפרח – "אבי נתן"

כשהשיר הגיע למפיק מאור שושן, הוא אמר שהשיר צריך פזמון חדש. זמן קצר אחר כך השתתף יפרח בערב תפילה לשובו של אבינתן אור מהשבי, ערב שעסק בדיוק באותן נקודות של עם אחד וסיפור משותף.

להאזנה ←