אברהם מרדכי שווארץ מתרגש: "אלו ואלו"

בעוד יומיים רבבות יהודים ברחבי תבל יעצרו למשך עשרים וארבע שעות את שגרת יומם, יתעטפו בקדושה ויעמדו לדין לפני בורא עולם.

בלחן חדש שחיבר הרה״ג פנחס פרידמן שליט"א מבטאים הגראמער אברהם מרדכי שווארץ וילד הפלא שלום סאל את התחושה הרוחנית האופפת כל יהודי עם התקדש היום. "אלו ואלו אומרים: אשרי מי שלא חטא".

"זהו שיר יהודי קדוש וטהור בטעם של פעם" אומר זאבי פריד, מי שקיבל לידיו את הלחן מהרה"ג פנחס פרידמאן שליט"א ראש הכוללים דחסידי בעלזא ובעמח"ס "פרי הדר" ו"שבילי פנחס".

הרב פרידמן חתום על להיטים גדולים בחסידות בעלזא, וההלחנה שלו מתבטאת בסגנון חסידי חם וטהור. חיש מהירה נכנס לאולפן יחד עם בעל המנגן ר' אברהם מרדכי שוורץ הידוע וילד הפלא שלום סאל.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←