שרולי ונתנאל מתכוננים לחורף: לא כזה קשה

החגים עברו, החורף אוטוטו בפתח, ויש מי שכבר שוקד מאחורי עדשת המצלמה, מכין לכם משהו מיוחד להתחמם בו. צמד הפופ היהודי – שרולי ונתנאל משחררים את 'לא כזה קשה' סינגל נוסף מתוך שורה של להיטים המוכנים מבושלים באולפן, מחכים להשלח הישר אל אוזנכם במהלך החורף הקרוב בעזרת השם.

בשפתם העכשווית, מסבירים לכם הצמד שלא תמיד צריך לחפש סיבה בשביל לצאת מהעצבות ומקשיי היומיום, אפשר פשוט להיות שמח למרות כל מה שקורה מסביב.
וכמו שאתם יודעים, כששרולי ברונכר אחראי על הביט הדופק – ונתנאל ישראל על השירה המרעננת, מתקבלת תוצאה מקפיצה וסוחפת.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אבי אילסון ומוטי איידנסון בדואט מרגש: “דיבור של הלב”

השיר, העוסק בכוחה של מנגינה ובדיבור הפנימי בין אב לבנו, מביא ניגון פנימי, עוצמתי וכנה שמתחבר ישירות אל הלב, ומלווה בקליפ מרגש המציג רגעים שקטים ונטולי מילים בין אב לבן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד סיטבון בסינגל שנכתב בימי המלחמה: "להתבונן נכון"

"להתבונן נכון" – סינגל שנכתב מתוך תחושת חוסר מוצא וכאב עמוק של אדם שלא רואה עתיד ברור. תחושה שכלל עם ישראל הכיר בשנתיים האחרונות של מלחמה, שבר וחוסר וודאות.

להאזנה ←