בני פרידמן חסידי חדש: ותחזינה!

סינגל ראשון לבני פרידמן מתוך אלבום שבדרך: את השיר החדש 'ותחזינה' יצר הצמד המוכשר איצי ברי ואלי קליין. תמונת העטיפה צולמה ע"י ארי פולד ז"ל בהושענא רבא בשנת תשע"ח.

מילות השיר מתוך תפילת שמונה עשרה, בה אנו מתחננים להקב"ה, לרחם עלינו ולהחזיר את התהילה שלו לציון בקרוב בימינו.

ותחזינה הוא סינגל ראשון מתוך אלבום חסידי חדש שייצא בקרוב. עדיין אין תאריך רשמי, אבל מותר לגלות כי האלבום החסידי כולל שירים קצביים ותוססים, לצד יצירות חסידיות מרגשות.

התכונה לקראת סיום האלבום הלא שגרתי של בני פרידמן בעיצומה, והציפייה לקראתו – גדולה. השיר הופק על ידי שרולי מאיער והמקהלה שמלווה את בני, היא מקהלת שירה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מקהלת הילדים NYBC בסינגל מקפיץ – "Take Off The Mask"

עם כניסתו של חודש אדר וההכנות לחג הפורים בשיאן, מקהלת הילדים המצליחה מניו יורק, ה-New York Boys Choir, משחררת סינגל חדש ואנרגטי בשם "Take Off The Mask" (הסירו את המסכה).

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבירם שוקרון מציע לכם: "מיליון דרכים"

"מיליון דרכים" הוא הסינגל השלישי מתוך האלבום, בו ממחיש שוקרון משאלה המשותפת לכולנו – למצוא את הדרך אל הקב"ה, בבחינת "דרשנוך, הימצא לנו".

להאזנה ←