בני פרידמן חסידי חדש: ותחזינה!

סינגל ראשון לבני פרידמן מתוך אלבום שבדרך: את השיר החדש 'ותחזינה' יצר הצמד המוכשר איצי ברי ואלי קליין. תמונת העטיפה צולמה ע"י ארי פולד ז"ל בהושענא רבא בשנת תשע"ח.

מילות השיר מתוך תפילת שמונה עשרה, בה אנו מתחננים להקב"ה, לרחם עלינו ולהחזיר את התהילה שלו לציון בקרוב בימינו.

ותחזינה הוא סינגל ראשון מתוך אלבום חסידי חדש שייצא בקרוב. עדיין אין תאריך רשמי, אבל מותר לגלות כי האלבום החסידי כולל שירים קצביים ותוססים, לצד יצירות חסידיות מרגשות.

התכונה לקראת סיום האלבום הלא שגרתי של בני פרידמן בעיצומה, והציפייה לקראתו – גדולה. השיר הופק על ידי שרולי מאיער והמקהלה שמלווה את בני, היא מקהלת שירה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אותיות מלמדות אמונה – אהרן רזאל ואריאל זילבר בדואט

המוזיקאי אהרן רזאל מארח את אריאל זילבר לסינגל חדש, המבוסס על מילותיו של הרב יצחק גינזבורג. השיר החדש, "אותיות מלמדות אמונה", הופך את אותיות לשון הקודש לצידה רוחנית לדרך עבור ילדי ישראל

להאזנה ←