נפתלי קמפה באלבום בכורה משובח: ליחדא שמא

כשבאמתחתו מאות קומזיצים בהם הרטיט אלפי לבבות, סינגלים שהפכו ללהיטים וקבל מעריצים הולך וגדל, מפתיע הזמר והיוצר נפתלי קמפה עם אלבום בכורה.

בתוך שנים ספורות, הפך הזמר והיוצר נפתלי קמפה לאמן רגש מוביל בעולם הישיבות ומחוצה לו. מאות הקומזיצים והאירועים בהם הופיע, הקנו לו מעגל מעריצים הולך וגדל שהתמכר לסגנונו המקורי, ולצורת ההגשה המיוחדת שלו.

האלבום מורכב מ-12 רצועות בסגנונות שונים, כשעשרה מהן פרי לחניו של נפתלי, ובנוסף צורפו לאלבום 2 ביצועים חדשים ללחנים עתיקים ולא מוכרים של ר' שלמה קרליבך ז"ל, דמות מפתח בעולמו המוזיקלי של קמפה. "אחרי שנים רבות שהשירים היו מכוסים אבק, אני שמח על הזכות שניתנה לי להכיר את הלחנים הללו לציבור", הוא מציין.

על מלאכת העיבוד אחראים הצמד אלי קליין & איצי ברי

הפצה: שנקיס.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משאיר את החשבונות בצד: אייל בוגט 'רוצה רק אותך' 

"רוצה רק אותך", הסינגל החדש של אייל בוגט, התחיל בכלל מניגון שהוא שר כבר שנים בזמן לימוד הגמרא. משם נולדו המילים, הלחן, והשיר שהתפתח תוך כדי העבודה באולפן. את השיר עיבד והפיק דוד איכילביץ'

להאזנה ←